- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakar bu becereksiz nevos sonra da çene yapar sizin için uğraştım diyeOna ceza verelim bize poğaça yapsın
Bu ceza bize mi ona mı ondan emin değilim
yalan evin yıkılsın bide etiket yapmış
Aferin yavru kuşum gel öpem senibana da sordular , harbi bilir didim
sevgılım gene nerelere kayboldu kımbılır ya aksamdan berı aramadı agzını burnunu mıncırcam onunSevgiline cocuuum sevgiline
Ayrica ben t9 kullanmiyom oyle turkce katliami yapamiyorum , gozel yaziom güzel yaziyor. Kardesim cahil degilim ben sadece siveli gonusmayi seviom napagkıme dıycen len t9 mağduru
kıskanma kızaaammm sana demedı dıyeYakar bu becereksiz nevos sonra da çene yapar sizin için uğraştım diye
yalan evin yıkılsın bide etiket yapmış
Aferin yavru kuşum gel öpem seni
Kim ben ni polemik çıkarıcıKİBliyorum ne kadaaan ayıp, ne kadaaaaan polemik çıkarıcı bir üye isminde bile trap geçiyor, tuzak dolu bir üye
hele hele pampama bak kültürlü hatunun halı bır baska oluyor conemAyrica ben t9 kullanmiyom oyle turkce katliami yapamiyorum , gozel yaziom güzel yaziyor. Kardesim cahil degilim ben sadece siveli gonusmayi seviom napag
Gittim de konu kapanmış Ruh sağlığım için uzak durmaya çalışıyorum. Şu sıcak günlerde bir cinnet her şeye yeterKim ben ni polemik çıkarıcı
Sen hiç siyaset topiğine gitmedin sanırım
sevgılım gene nerelere kayboldu kımbılır ya aksamdan berı aramadı agzını burnunu mıncırcam onun
Heee çok kiskandim napiyon kız görüşemiyoruz nasil gidiyo bakim manitacilik islerikıskanma kızaaammm sana demedı dıye
Kizzzzz telefonumun sarji bitti,şarjaleti de dükkanda kalmisMsjlarma baksan diom
o siyasette degıl bdv de banlanıyo ban puanı benımkınden cokGittim de konu kapanmış Ruh sağlığım için uzak durmaya çalışıyorum. Şu sıcak günlerde bir cinnet her şeye yeter
Ahhahaha doğru dedin cimcimem devir kötü naylon kadınlarla bile aldatiyo pislik heriflerDeli ya erkek milleti bos birakilmaya gelmz kizm. Bir anda adamin kolunds şişme bebek buluverirsin
hele hele pampama bak kültürlü hatunun halı bır baska oluyor conem
Heee çok kiskandim napiyon kız görüşemiyoruz nasil gidiyo bakim manitacilik isleri
Kizzzzz telefonumun sarji bitti,şarjaleti de dükkanda kalmis
Sen yap yolla ben yerimsonrasında pogacaları sen yıyceksen olur yaparım
o şişme kadını oldümem ucu sivri bir iğneye bakarDeli ya erkek milleti bos birakilmaya gelmz kizm. Bir anda adamin kolunds şişme bebek buluverirsin
napayım beya ugrasıyoz ıste yuvarlanıp gıdıyom sen napıon doktor ne didi?Heee çok kiskandim napiyon kız görüşemiyoruz nasil gidiyo bakim manitacilik isleri
Kizzzzz telefonumun sarji bitti,şarjaleti de dükkanda kalmis
çikita muzcu seniiiiiiiTabi gizim ne sandin sen beni kultur fiskiriyor her tarafmdan
Merak ettim kız önemli bisey miydi? Yoksa hamile miyimTamam yarn bak