- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
iyiyim yanacıklarından öperim sen nasılsın nevoşummm en zekzi hemsommmDatlum iyi misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim yanacıklarından öperim sen nasılsın nevoşummm en zekzi hemsommmDatlum iyi misin
hayın bana niye vermedin? herşey yalan mıydı haaaa yalan mıydıııı???????Cepli poğaçaya verdim oyumu. Böyle bir izmir kumruyu anımsattı bana sunumu.
Ama cok zorlandım yaaa özellikle patatesliler ve kulah poğaça cok arada bıraktı beni
İyiyim çok şükürOğlumun doğum günü partisini yapıyorduk size bakayım dedimiyiyim yanacıklarından öperim sen nasılsın nevoşummm en zekzi hemsommm
Düş önümemüdürem çok değerli vaktinizi azıcık alacağım amma velakin çok mühim bir konu. şimdi bu üyeciğimiz iptal istemiş,onun yerine ben yarışayım,kızcağız o kadar uğraşmış 1. olursam hediyesini alır her gün du ederim kendisine
Rabbim uzuuuun ömür versin nevoşum,damat oldugunu da gör inşallahİyiyim çok şükürOğlumun doğum günü partisini yapıyorduk size bakayım dedim
İnşaallah canımRabbim uzuuuun ömür versin nevoşum,damat oldugunu da gör inşallah
tamam tamam vaz geçtim istemiyorum hediye neyin oturuyom şu köşede uslu usluu kışa hazırlık yapim size yün çorap falan öreyimDüş önüme
senin konun hangisi sarışın püskevit mi yaptın senhayın bana niye vermedin? herşey yalan mıydı haaaa yalan mıydıııı???????
Iyi olur, sen Mune annene çorap, hırka, bere ör, annen hasta olmasın ki seni bolll bol cımbızlasıntamam tamam vaz geçtim istemiyorum hediye neyin oturuyom şu köşede uslu usluu kışa hazırlık yapim size yün çorap falan öreyim
benm konum yok kız katılmadım ben yarışmayasenin konun hangisi sarışın püskevit mi yaptın sen
Harbi yapsa yapsa bıyıklı birşey yaparHarbi'deki şu güzelliğe bakın maşallahsenin konun hangisi sarışın püskevit mi yaptın sen
Ordan bakınca çok beceriksiz mi görünüyorsenin konun hangisi sarışın püskevit mi yaptın sen
haha biliyordum zaten kendi ağzınla atladın bak hemen hazıra konacaktın oy almamış o poğaça birde sonuncu olup kalacaktınbenm konum yok kız katılmadım ben yarışmaya
bir gün uyurken cımbızı alıp camdan atıcam bu gidişleIyi olur, sen Mune annene çorap, hırka, bere ör, annen hasta olmasın ki seni bolll bol cımbızlasın
Az evvel sana fırlattığım terliğimi de getirir misin lütfen
bakmayım aman kızım olacakHarbi yapsa yapsa bıyıklı birşey yaparHarbi'deki şu güzelliğe bakın maşallah
ayy sesli güldüm valla işte herkes bana bakıyor ayoll bi rahat durunn..Harbi yapsa yapsa bıyıklı birşey yaparHarbi'deki şu güzelliğe bakın maşallah
nevooossssssssssss bak yakarım bu topiğiiiOrdan bakınca çok beceriksiz mi görünüyor
Siz Malatyalı mısınız
hadi yaa iyi ki vermemişler rezil olcaktım alemehaha biliyordum zaten kendi ağzınla atladın bak hemen hazıra konacaktın oy almamış o poğaça birde sonuncu olup kalacaktın
yok yok olur mu o madalyayı nasıl aldı hasbam.Malatyalı değilim 4 senedir burada görev yapıyorum ama gidiyorum bu sene siz Malatyalısınız öyle hatırlıyorum sanırımOrdan bakınca çok beceriksiz mi görünüyor
Siz Malatyalı mısınız
onun vitamini bıyığında amaaaHarbi yapsa yapsa bıyıklı birşey yaparHarbi'deki şu güzelliğe bakın maşallah