Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AaaaaIptal işlemi.
Burda yarışmacı mıydı? Aaa ne olacak o zaman bugün iptal ettirdi.Aaaaa
Onun oyları benim olsun muuuu
oyyy anammm nettinn şu kelimelere yutkundum ayoll .oy oyy sindire,sindireeAz birazda ben işkence yapayım mı acıkanlara, şimdi bu poğaçalar fırından çıkınca mmmmm misss gibi kokmuştur, kiminin peynirler içinde erimiş, kimi patatesle ağızda lokum gibi dağılır hale gelmiştir, hafif ılındığında çayı koyacaksın, ikiye bölün poğaçayı, kokusunu içinize çekin, ohhhhh mis gibi kokuyorlar, böyle bir birinden bir birinden yumuşacık, hafif yağlı, bol malzemeli poğaçaları yavaaşşş yavaş yiyeceksin, aman Allah'ım o ne lezzet, maydanoz, hamur, patates ve peynirlerin tadını alıyor musunuz?
Yanlarında bol sulu domates, mis kokan salatalık ve zeytin, bir bardak daha Çay koyun sindire sindire yiyin
Örgülü poğaçanın sahibiydiBurda yarışmacı mıydı? Aaa ne olacak o zaman bugün iptal ettirdi.
Düzeltiyorum, gece 00:10'da bana üyelik iptali için yazmış, 0:26'da iptal işlemini yapmışım.Burda yarışmacı mıydı? Aaa ne olacak o zaman bugün iptal ettirdi.
Bende hepsini severim, patatesli, ıspanaklı, kıymalı fark etmiyor, sen kilo alma diye ben fedakarlık yaparım, sen pişir ben yerim
Kilo alırım diye korkup yemeyenler, hertürlü kek, poğaça, pasta, tatlı, börek, et, sebze yemekleriniz kabul edilir, itinayla yer tadını tarif ederim
Ablam ay sonu bitiyor oylamaBelki geri dönerDüzeltiyorum, gece 00:10'da bana üyelik iptali için yazmış, 0:26'da iptal işlemini yapmışım.
Oyları olduğu gibi kalır ama Kazen 'e söylesek iyi olur sanki oylamaya kapansa tarifi.
Oylama ay sonu bitiyor değil mi belki geri döner o zamana kadar, o ihtimalde var gerçi.
nevosss o üye yerine ben yarışabilirim sorun değilAblam ay sonu bitiyor oylamaBelki geri döner
Kazen'le bir görüş, henüz oylama bitmedi, üye dönerse? Bir Konuşun Kazen'le de ona göre hareket edilir NevresteAblam dün gece vardı şimdi nereye gittiNe yapalım diskalifiye olsun mu?
Tamam Ablacım öyle yapalımBelki geri döner o kadar emek vermişKazen'le bir görüş, henüz oylama bitmedi, üye dönerse? Bir Konuşun Kazen'le de ona göre hareket edilir Nevreste
Vayyy uyanıkTamam konuyu senin adına çevirelimnevosss o üye yerine ben yarışabilirim sorun değil
aa hiç aklıma gelmemişti,tamam olur madem öyle diyosunVayyy uyanıkTamam konuyu senin adına çevirelim
Datlum iyi misinaa hiç aklıma gelmemişti,tamam olur madem öyle diyosun
müdürem çok değerli vaktinizi azıcık alacağım amma velakin çok mühim bir konu. şimdi bu üyeciğimiz iptal istemiş,onun yerine ben yarışayım,kızcağız o kadar uğraşmış 1. olursam hediyesini alır her gün du ederim kendisineKazen'le bir görüş, henüz oylama bitmedi, üye dönerse? Bir Konuşun Kazen'le de ona göre hareket edilir Nevreste