• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poğaçalar Poğaçalar

En Beğendiğiniz Poğaça Hangisi?

• Ankete Katılan
    263
  • Anket Kapalı .
Az birazda ben işkence yapayım mı acıkanlara, şimdi bu poğaçalar fırından çıkınca mmmmm misss gibi kokmuştur, kiminin peynirler içinde erimiş, kimi patatesle ağızda lokum gibi dağılır hale gelmiştir, hafif ılındığında çayı koyacaksın, ikiye bölün poğaçayı, kokusunu içinize çekin, ohhhhh mis gibi kokuyorlar, böyle bir birinden bir birinden yumuşacık, hafif yağlı, bol malzemeli poğaçaları yavaaşşş yavaş yiyeceksin, aman Allah'ım o ne lezzet, maydanoz, hamur, patates ve peynirlerin tadını alıyor musunuz?
Yanlarında bol sulu domates, mis kokan salatalık ve zeytin, bir bardak daha Çay koyun sindire sindire yiyin

Az birazda ben işkence yapayım mı acıkanlara, şimdi bu poğaçalar fırından çıkınca mmmmm misss gibi kokmuştur, kiminin peynirler içinde erimiş, kimi patatesle ağızda lokum gibi dağılır hale gelmiştir, hafif ılındığında çayı koyacaksın, ikiye bölün poğaçayı, kokusunu içinize çekin, ohhhhh mis gibi kokuyorlar, böyle bir birinden bir birinden yumuşacık, hafif yağlı, bol malzemeli poğaçaları yavaaşşş yavaş yiyeceksin, aman Allah'ım o ne lezzet, maydanoz, hamur, patates ve peynirlerin tadını alıyor musunuz?
Yanlarında bol sulu domates, mis kokan salatalık ve zeytin, bir bardak daha Çay koyun sindire sindire yiyin
oyyy anammm nettinn şu kelimelere yutkundum ayoll .oy oyy sindire,sindiree

Burda yarışmacı mıydı? Aaa ne olacak o zaman o_O bugün iptal ettirdi.
Düzeltiyorum, gece 00:10'da bana üyelik iptali için yazmış, 0:26'da iptal işlemini yapmışım.
Oyları olduğu gibi kalır ama Kazen Kazen 'e söylesek iyi olur sanki oylamaya kapansa tarifi.
Oylama ay sonu bitiyor değil mi belki geri döner o zamana kadar, o ihtimalde var gerçi.

Bende hepsini severim, patatesli, ıspanaklı, kıymalı fark etmiyor, sen kilo alma diye ben fedakarlık yaparım, sen pişir ben yerim:KK70:
Kilo alırım diye korkup yemeyenler, hertürlü kek, poğaça, pasta, tatlı, börek, et, sebze yemekleriniz kabul edilir, itinayla yer tadını tarif ederim:KK70:

keske ikram edebilme sansimiz olsaydi :)

Düzeltiyorum, gece 00:10'da bana üyelik iptali için yazmış, 0:26'da iptal işlemini yapmışım.
Oyları olduğu gibi kalır ama Kazen Kazen 'e söylesek iyi olur sanki oylamaya kapansa tarifi.
Oylama ay sonu bitiyor değil mi belki geri döner o zamana kadar, o ihtimalde var gerçi.
Ablam ay sonu bitiyor oylama:KK39:Belki geri dönero_O

Kazen'le bir görüş, henüz oylama bitmedi, üye dönerse? Bir Konuşun Kazen'le de ona göre hareket edilir Nevreste:KK66:
müdürem çok değerli vaktinizi azıcık alacağım amma velakin çok mühim bir konu. şimdi bu üyeciğimiz iptal istemiş,onun yerine ben yarışayım,kızcağız o kadar uğraşmış 1. olursam hediyesini alır her gün du ederim kendisine :KK70:

Back