- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
Anlaştık
Biz daha kıdemliyizNumune fikri bana aitti, bana gelecek
Eskimişsiniz siz, taze üyeleri elde tutmak lazımIsrarla Yağmur yapmıyor ya..
Biz daha kıdemliyiz
Israrla Yağmur yapmıyor ya..
Biz daha kıdemliyiz
Patatesli yap bana yollaKiymali yapcm
Olmaz yeni üyelerin Kalıcı olduğundan emin olana kadar, tatma Hakkı eski üyelerde olurEskimişsiniz siz, taze üyeleri elde tutmak lazım
Patatesli yap bana yolla
Olmaz yeni üyelerin Kalıcı olduğundan emin olana kadar, tatma Hakkı eski üyelerde olur
Offff ne zaman yaparsın yapana kadar birsey yemiyecegimKiymali yapcm
Sen ki Türkçe Katliamı yaparsın.. Ben t 9 mağduru olunca dalga geçiyorsunYagmur napmiyor
Çok sıcakIsrarla Yağmur yağmıyor ya..
Biz daha kıdemliyiz
Sende gel.Pogaca yapmaya bayilirim
Olur abla, margarinsiz bi pogaca tarifim var super oluyor. Benim icin onemli olan şekli ve neli olacagi, hemen karar vermeliyimSende gel.
Offff ne zaman yaparsın yapana kadar birsey yemiyecegim
Sen ki Türkçe Katliamı yaparsın.. Ben t 9 mağduru olunca dalga geçiyorsun
Klimanın kumandasını sakladım benim ki kapatmasın diyeÇok sıcak
Bende patateslisine.. Yapta yiyelimPogaca yapmaya bayilirim
KİBliyorum ne kadaaan ayıp, ne kadaaaaan polemik çıkarıcı bir üyePatatesli yap bana yolla
Olmaz yeni üyelerin Kalıcı olduğundan emin olana kadar, tatma Hakkı eski üyelerde olur
Şekil gözetmiyoruz, her türlüsü kabulümüzOlur abla, margarinsiz bi pogaca tarifim var super oluyor. Benim icin onemli olan şekli ve neli olacagi, hemen karar vermeliyim
Yaparim sekerim, sen de cayi demleKlimanın kumandasını sakladım benim ki kapatmadın diye
Bende patateslisine.. Yapta yiyelim
Yeter ki pogaca olsun di miŞekil gözetmiyoruz, her türlüsü kabulümüz
Tamam canım bekliyorum tarifiniOlur abla, margarinsiz bi pogaca tarifim var super oluyor. Benim icin onemli olan şekli ve neli olacagi, hemen karar vermeliyim