- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana sordularKime sordunuz konuyu açarken
Ay o ne tatlı olur hemde şifa olur.Eymene yogurtcam hamuru
Klimanın kumandasını sakladım benim ki kapatmadın diye
Bende patateslisine.. Yapta yiyelim
Tez kellen vurula nevresteee gardiyanlarr nöbetçiler polissss kimse yok mu??? Alin bu densizi burdanbana sordular
Poğaçanin her türlüsü kabulümuzya hem özgün oluşturucu olsun diyosunuz hem de bilinen malzemeler olsun nasıl olcak o iş
bende katılacağım inşallah
bana sordular
Ona ceza verelim bize poğaça yapsınTez kellen vurula nevresteee gardiyanlarr nöbetçiler polissss kimse yok mu??? Alin bu densizi burdan
len konu bana acıldı kım benı atacakmıs bu topıkten?Tez kellen vurula nevresteee gardiyanlarr nöbetçiler polissss kimse yok mu??? Alin bu densizi burdan
Ay o ne tatlı olur hemde şifa olur.
sonrasında pogacaları sen yıyceksen olur yaparımOna ceza verelim bize poğaça yapsın
Bu ceza bize mi ona mı ondan emin değilim
inşALLAHPoğaçanin her türlüsü kabulümuz
Bekliyorum tarifinizi
Evet olsun lütfen. Hayır bir içli köfte, bir analı kızlı gibi değil poğaça zahmet açısından ama, size de oluyordur belki, kendi yaptığımdan çok hep başkalarınınki lezzetli gelir bana. Hazır yiyorum diye belki deYeter ki pogaca olsun di mi
Tez kellen vurula nevresteee gardiyanlarr nöbetçiler polissss kimse yok mu??? Alin bu densizi burdan
tabe ciceeeemmm ne sandın
Çay kahve ne istersenYaparim sekerim, sen de cayi demle
tabe ciceeeemmm ne sandın
yok len şaka sonra ciddiye falan alan olur kazen kovalar benı sıteden
Tez kellen vurula nevresteee gardiyanlarr nöbetçiler polissss kimse yok mu??? Alin bu densizi burdan
kıme dıycen len t9 mağduruSevgili diycem seni