- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Erkek misin yoksa
eneeemmm....bebem didik bağrımıza bastık...
kaçın kızlar namahrem var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek misin yoksa
yaptığım sepeti koluna takar yollarım senioy zamanı gelince yapışırım yakana ama
iviittt çok zekisinnn.. O poğaçalarıda karıma yaptırdımm
bak seninde bıyıklı bi abi olduunu soylerim hee. Kızdırma kafamıeneeemmm....bebem didik bağrımıza bastık...
anaaa artık herkesler bilio muuu tuhh tuhhh..
şaka ettim şakaa
benm gunahım yokk. Nuryolu beni bu siteye yonlendirdii.. O da herkeşşleri gandırıyomuşşitiraf etti hemide, muhafızlaarrr,yakalayınnn
yaptığım sepeti koluna takar yollarım seni
Çok yanaşmayalım erkek çıktıeneeemmm....bebem didik bağrımıza bastık...
bak seninde bıyıklı bi abi olduunu soylerim hee. Kızdırma kafamı
yhaa nurda irkekk deyom yhaaaÇok yanaşmayalım erkek çıktı
amann kimsecikler duymadı duymadııbeni niye ele veriyon nurettin abi ya hani aramozda sırdı, oldu mu yani
benm gunahım yokk. Nuryolu beni bu siteye yonlendirdii.. O da herkeşşleri gandırıyomuşş
O kendini kanıtladı resmini gösterdiyhaa nurda irkekk deyom yhaaa
hee doğruu, beni de Nevreste kandırdııniye yalan söylüyon vicdansız ,sen dimedin mi gel kk kaydolup ordakileri kandırak diye
Çok hamarat çıktınızniye yalan söylüyon vicdansız ,sen dimedin mi gel kk kaydolup ordakileri kandırak diye
tememm bende garımın resmini gosterecemmO kendini kanıtladı resmini gösterdi
Ben de erkek miyim Nurettin abi niye ortaya çıkarıyorsunhee doğruu, beni de Nevreste kandırdıı
hee doğruu, beni de Nevreste kandırdıı
Nur öyle mi yaptıtememm bende garımın resmini gosterecemm
hee . Kim çıkardı sırrımızı yhaa..Ben de erkek miyim Nurettin abi niye ortaya çıkarıyorsun