Aslında pek iyi değilim burası bize yaramadı sürekli hasta oluyoruzKoca kış hasta olmadım şimdi bu ayda öksürük,boğaz ağrısıOlar ne yapıyorsun?
Sen ne yapıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında pek iyi değilim burası bize yaramadı sürekli hasta oluyoruzKoca kış hasta olmadım şimdi bu ayda öksürük,boğaz ağrısıOlar ne yapıyorsun?
Özelden ekleyelim burdan olmasın
Tamam öyle yaparızolurr:) bende profile eklerim, gorukurum size:)
Neyyyyy
Valla kız hiç yuklemedim oraya çünkü
Bir an ince eve geçin sizAslında pek iyi değilim burası bize yaramadı sürekli hasta oluyoruzKoca kış hasta olmadım şimdi bu ayda öksürük,boğaz ağrısı
Sen ne yapıyorsun
Aynen canım sırayla hasta oluyoruzBir an ince eve geçin siz
Tamam annenleri özlüyorsunuz da hastalıktan gözünüzü açamadınız
Üzülme yine gidersin inşallahAynen canım sırayla hasta oluyoruz
Çarşamba dönüyorum
İnşaallah canımÜzülme yine gidersin inşallah
Eşin seni çok özlemiştir. Biraz daha gitmezsen kendisi gelip alacakİnşaallah canım
Bu sefer çok kaldım eşim beni eve almayacak
Aynen öyle olacakSürekli arayıp gün sayıyorEşin seni çok özlemiştir. Biraz daha gitmezsen kendisi gelip alacak
Yazık ya :))Aynen öyle olacakSürekli arayıp gün sayıyor
Amin canımYazık ya :))
Rabbim daim etsin
canım sen konu açmıştın yarışmada nerde bulamadım şimdiAmin canım
Mecbur olmasam bende kıymazdım
Yok canım yarışma için poğaça yapmadım Yemek tariflerine ekliyorum yaptıklarımıcanım sen konu açmıştın yarışmada nerde bulamadım şimdi
ohh beee.. Konunu gordum tamm yorum yapcam ban yedim o gunden aklım sendeydi.. Gitti 1.lik didimmYok canım yarışma için poğaça yapmadım Yemek tariflerine ekliyorum yaptıklarımı
Beni yanına istersen eve gidince yapayım
Yok canım öyle özel bir tarif değildi sizin tariflerin yanındaohh beee.. Konunu gordum tamm yorum yapcam ban yedim o gunden aklım sendeydi.. Gitti 1.lik didimm
huhhhuuu gozleerimm kamaştııı..eveeet
Nevreste
@Bilgece
EnHarbiKiz
cimcimegfb
Shirine-alish
3 dakikalık, profil resmimde kendimi ağırlıyor olucam
aynenn oyle diyorumm.. Sen poğaça yapmaa hatta hiç bi yemek yarışmasına katılma hahaaaYok canım öyle özel bir tarif değildi sizin tariflerin yanında
Açık açık poğaça yapma yarışma için diyorsun
Aklımda birşey vardı aslında
Niye akıllı olmuyorsun
huhhhuuu gozleerimm kamaştııı..
bu hatunun bu kaa hamarat olması doğalmış desenize