- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Sağol canım.Ellerinize sağlık canım
Ben isterim
Kap bir tane az kaldı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım.Ellerinize sağlık canım
Ben isterim
ayy cok tatlısınızTamam numeneler bana geliyor sizinle paylaşabilirim. Aslında kimseyle paylaşmıyorum Sırf bebeğin hatırına
Çok haklısınız güzel güzel poğaçalar yapılacak aklımız kalacak Tatlarına baksak hiç fena olmazayy cok tatlısınız
zaten bence tadımlar bızden de gecmelı
Elinize sağlık canım.Ustalarının desteğiyle çırak olarak güzel iş çıkarıyorlar.Bizde kızlarla mantar kurabiye yaptık.
Eki Görüntüle 1596954
Ben hamuru yoğurdum gerisini onlara bıraktım Çok seviyorlar uğraşmayıElinize sağlık canım.Ustalarının desteğiyle çırak olarak güzel iş çıkarıyorlar.
Hani paylaşacaktıkNumuneler benim bir daha yanaştığını görmeyeceğim
Sen sadece kendine istiyorsun anlaşmamızda bu yoktu ayrıca patatesliler senin diğerlerine bulaşmaHani paylaşacaktık
Tamam.Sen sadece kendine istiyorsun anlaşmamızda bu yoktu ayrıca patatesliler senin diğerlerine bulaşma
Sen niye yapmıyorsun tembel gelinTamam.
Hanımlar patatesli yapın
Yerimden kalkasım yokSen niye yapmıyorsun tembel gelin
Marifetlerin bir gösterdin sonra bıraktınYerimden kalkasım yok
Diye diye tembel yaptınız beni
Tamam canım nasıl istersen biz burda tarifini bekliyor olacağıznevooş ablaa kategorii harikaa
yarın stajım başlıyo eğer fırsat bulursam katılıcam:)
Tamam canım nasıl istersen biz burda tarifini bekliyor olacağız
Allah kolaylık versin
Teşekkür ederim canımYeni kategori hayırlı olsun
Bizde kızlarla mantar kurabiye yaptık.
Eki Görüntüle 1596954
İkizlerim kızlarım var çok meraklılar mutfağateşekkür ederiz canımİnşaallahmash, cok hos gorunuyor.ellerinize saglik canim:) ne hos anneli kizli mutfaga girmek darisi bize :)