- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
- 548
Bu gün herkes aynı sanırım benim de hiç enerjim yok gece uykularımız yok oğlumdan dolayı işler güçler de bitmiyor başım zonkluyor bi tatsız tuzsuz bu günBende sabah kalktim ilk isim tatli yemek oldu cok yedim ya basim agridi
Tadim yok iyi degilim
Afiyet olsun canım tadını çıkar valla bebiş olana kadar inan nasıl özledim yatakta uyanıp yuvarlanıp keyif yapmayı tekrar uyuyup sonra tekrar geç kahvaltılar yapmayıŞeker yiyorum
Birşey yaptığım yok canım benim, kahvaltı hazırlayacağım. Uyanamadım bugün
Senden n’haber?
Ben artık yorgunluktan geceleri uyuyamıyorumAfiyet olsun canım tadını çıkar valla bebiş olana kadar inan nasıl özledim yatakta uyanıp yuvarlanıp keyif yapmayı tekrar uyuyup sonra tekrar geç kahvaltılar yapmayı
İnşallah canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin çok kıymetlilerBen artık yorgunluktan geceleri uyuyamıyorumnormalde eşim 12/8 vardiyasından döndüğünde kapı sesine uyanırdım, bugün ses mes duymamışım bir an evvel Ramazan gelsin diyorum
Evlat büyük bir nimet, yine dönersin keyif alacağın günlere canım.
Efeyi kesemiyorum emmeden yav cocuk surekli mahrur duruyorBu gün herkes aynı sanırım benim de hiç enerjim yok gece uykularımız yok oğlumdan dolayı işler güçler de bitmiyor başım zonkluyor bi tatsız tuzsuz bu gün
Bende kesemedim daha 9 gün sonra 2 olacak gündüzleri çok emmiyor ama geceleri zor oluyor yaa bende nasıl yapcam bilmiyorum yemek yiyor ama emmekten de vazgeçmiyor süt de var şişecek dolacak mastit olursam yine diye korkuyorum aşıya gidince hemşireye sorcm bakalım önerecek mi bşylerEfeyi kesemiyorum emmeden yav cocuk surekli mahrur duruyor
Evet gerçekten çok güzel olmuşlar birinci olur bence ilk görüşte dedim birinci geldi diye
Aynen, bende aynı şeyi geçirdim içimdenEvet gerçekten çok güzel olmuşlar birinci olur bence ilk görüşte dedim birinci geldi diye
Teşekkür Ederim canım. Sağol
Teşekkür Ederim aslım. Sen her yarışma diyorsun bana bunu ama ilk üçe bile giremiyorumEvet gerçekten çok güzel olmuşlar birinci olur bence ilk görüşte dedim birinci geldi diye
Bu kez %100 canım bak görürsün hem kırmızı hem açık hava çimenler filan net resim açma desen maşallah süper görünüyor yumuşacık ellerine sağlık yemek isterdim vallaTeşekkür Ederim canım. Sağol
Teşekkür Ederim aslım. Sen her yarışma diyorsun bana bunu ama ilk üçe bile giremiyorum
Sağol canım. Hayırlısı olsun inşallahBu kez %100 canım bak görürsün hem kırmızı hem açık hava çimenler filan net resim açma desen maşallah süper görünüyor yumuşacık ellerine sağlık yemek isterdim valla
Kiyamiyorum ben bu yavruya napicam bilmemBende kesemedim daha 9 gün sonra 2 olacak gündüzleri çok emmiyor ama geceleri zor oluyor yaa bende nasıl yapcam bilmiyorum yemek yiyor ama emmekten de vazgeçmiyor süt de var şişecek dolacak mastit olursam yine diye korkuyorum aşıya gidince hemşireye sorcm bakalım önerecek mi bşyler
üzülme canm yaa ömür boyu emecek değil ya illa kendiliğinden bırakır yada unutur takma çok boşver bende boşverdim artk uğraşmıyorum etrafımda ayy bıraktır artık diyorlar ama boşverdimKiyamiyorum ben bu yavruya napicam bilmem
Seninki daha 2 olmamis ne istiyorlar cocugun sutundenüzülme canm yaa ömür boyu emecek değil ya illa kendiliğinden bırakır yada unutur takma çok boşver bende boşverdim artk uğraşmıyorum etrafımda ayy bıraktır artık diyorlar ama boşverdim
9 gün kaldı canım sende üzülme bence en fazla 3 yaşına kadar emer okula başlar filan unutur gider eşim 6-7 yaşına kadar emmiş kendi bırakmış oğlumuz da öyle olacak heraldeSeninki daha 2 olmamis ne istiyorlar cocugun sutunden
Ayy Asli 6 7 cokk degilmi9 gün kaldı canım sende üzülme bence en fazla 3 yaşına kadar emer okula başlar filan unutur gider eşim 6-7 yaşına kadar emmiş kendi bırakmış oğlumuz da öyle olacak heralde
Cnm azar azar keseceksin ... mesela ilk iş say günde kaç kere emiyor.. 10 mu 9 a düşeceksin sonra 8e.. her istediğinde vermiceksin.. dikkatini dağıtacaksın.. sonra sen diceksin emmek ister miisn diye.. birden kesmediğin için sütünde azalıcak.. bişi olmaz o zmn...9 gün kaldı canım sende üzülme bence en fazla 3 yaşına kadar emer okula başlar filan unutur gider eşim 6-7 yaşına kadar emmiş kendi bırakmış oğlumuz da öyle olacak heralde
Ondan kkda bir sürü tarifim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?