• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Hakkaten benimki miydi? :KK22:
Ben muhabbet neşelensin diye laf atmıştım ortaya:KK70:
Teşekkür ediyorum, ellerinize sağlık ve afiyet bal şeker olsun yiyenlere.:KK68:
Ölçüleri net olduğu için, tutmama gibi bir durum olmuyor tarifimde. Tekrar ellerinize sağlık.:KK15:

Ben yaptıysam ve güzel olduysa buradaki becerikli hatunlar yapsa mükemmel olur o kadar söyleyeyim. :) Güzel sevap kazandınız vallahi, erkek arkadaşım okulda yurtta kalan gariban diğer öğrencilerle paylaşmış kendine 1 tane zor kalmış ehehe.

Beceriksizlik değil ,tecrübesizlik diyelim:KK66:Yemek yapmak denedikçe üzelleşiyor ve hız kazanıyoruz.
İlk defa yaptığın tarifi tutturmuşsun daha ne olsun:)Zamanla daha güzelleri olur.O zaman yakanı alamazsın,poğaça yap diye kapını aşındırırlar:skandal:

O günleri görebilecek miyim Yarabbiiimmm?

dans-eden-smiley-hareketli-resim-0007.gif

Ben yaptıysam ve güzel olduysa buradaki becerikli hatunlar yapsa mükemmel olur o kadar söyleyeyim. :) Güzel sevap kazandınız vallahi, erkek arkadaşım okulda yurtta kalan gariban diğer öğrencilerle paylaşmış kendine 1 tane zor kalmış ehehe.

Yapmayı ve denemeyi bırakmadığın sürece çok beklemezsin:KK45:

Ne kadar araştırır ve uygularsanız, o kadar çok el ayarı oturur ve güzel lezzetler çıkar ortaya. Mutfak merakınızı bırakmayın. :))

Hep oyle diyorsun ikidir yoksun
aile-smileyi-hareketli-resim-0079.gif
Canım ben tarifimi ayarlamıştım;)Malzemelerimde hazırdı;)Başta mutfağımın tavanı aktı ve 10 gün mutfak iptal sonra tarifi tam yapacağım benim tarifi yaptılar:olamaz:Kaldım öyle:KK53:

Canım ben tarifimi ayarlamıştım:KK66:Malzemelerimde hazırdı:KK66:Başta mutfağımın tavanı aktı ve 10 gün mutfak iptal sonra tarifi tam yapacağım benim tarifi yaptılar:olamaz:Kaldım öyle:KK53:
Hangisi senin yapacağın tarif?? Y yasminay ınki deme :skandal:

Back