- 22 Temmuz 2017
- 44.537
- 132.087
- 598
Ölçülerim net tarifimin tutmaması gibi birşey olmaz diye havamızıda atalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ölçülerim net tarifimin tutmaması gibi birşey olmaz diye havamızıda atalım
Orası hiç belli olmazYinemi gol degil yani
Hakkaten benimki miydi?
Ben muhabbet neşelensin diye laf atmıştım ortaya
Teşekkür ediyorum, ellerinize sağlık ve afiyet bal şeker olsun yiyenlere.
Ölçüleri net olduğu için, tutmama gibi bir durum olmuyor tarifimde. Tekrar ellerinize sağlık.
Beceriksizlik değil ,tecrübesizlik diyelimYemek yapmak denedikçe üzelleşiyor ve hız kazanıyoruz.
İlk defa yaptığın tarifi tutturmuşsun daha ne olsun:)Zamanla daha güzelleri olur.O zaman yakanı alamazsın,poğaça yap diye kapını aşındırırlar
Ellerine sağlık canım benim, efekuşa afiyet olsun şimdiden.Ablacim birgun bende deneyecegim insallah :) sut helvani denemistim bunuda bir deneyeyim :))
Yapmayı ve denemeyi bırakmadığın sürece çok beklemezsinBen yaptıysam ve güzel olduysa buradaki becerikli hatunlar yapsa mükemmel olur o kadar söyleyeyim. :) Güzel sevap kazandınız vallahi, erkek arkadaşım okulda yurtta kalan gariban diğer öğrencilerle paylaşmış kendine 1 tane zor kalmış ehehe.
O günleri görebilecek miyim Yarabbiiimmm?
Ne kadar araştırır ve uygularsanız, o kadar çok el ayarı oturur ve güzel lezzetler çıkar ortaya. Mutfak merakınızı bırakmayın. :))Ben yaptıysam ve güzel olduysa buradaki becerikli hatunlar yapsa mükemmel olur o kadar söyleyeyim. :) Güzel sevap kazandınız vallahi, erkek arkadaşım okulda yurtta kalan gariban diğer öğrencilerle paylaşmış kendine 1 tane zor kalmış ehehe.
O günleri görebilecek miyim Yarabbiiimmm?
Kendi kaleme gol ata ata bi hal oldum vahhh ben nerelere gidemmmOrası hiç belli olmaz
Ben çoğunuz ne yaptı unuttum tekrar bakmam lazımTarifler aklımda ama kim ne yaptı unuttum
Kız mayasız yapsana sende ondan yok..
Kendi kaleme gol ata ata bi hal oldum vahhh ben nerelere gidemmm
Haklısın 1-2 tane var galiba gerisi mayalıHem mayasız daha kolayBitmeden yetişirim inşaallahKız mayasız yapsana sende ondan yok..
Netten buldum bir site uygun oldummu yapistiriyorumSende neden değişik emojiler var?
Hep oyle diyorsun ikidir yoksunHaklısın 1-2 tane var galiba gerisi mayalıHem mayasız daha kolayBitmeden yetişirim inşaallah
hangisi mayasız hepsi mayalı sanki..Haklısın 1-2 tane var galiba gerisi mayalıHem mayasız daha kolayBitmeden yetişirim inşaallah
Canım ben tarifimi ayarlamıştımMalzemelerimde hazırdıBaşta mutfağımın tavanı aktı ve 10 gün mutfak iptal sonra tarifi tam yapacağım benim tarifi yaptılarKaldım öyleHep oyle diyorsun ikidir yoksun
Otlu poğaça mayalı mıydı?hangisi mayasız hepsi mayalı sanki..
Dereotlu pogaca yap o kabartma tozluOtlu poğaça mayalı mıydı?
Bakalım
Dereotlu pogaca yap o kabartma tozlu