Hakkaten benimki miydi?
Ben muhabbet neşelensin diye laf atmıştım ortaya
Teşekkür ediyorum, ellerinize sağlık ve afiyet bal şeker olsun yiyenlere.
Ölçüleri net olduğu için, tutmama gibi bir durum olmuyor tarifimde. Tekrar ellerinize sağlık.
Ben yaptıysam ve güzel olduysa buradaki becerikli hatunlar yapsa mükemmel olur o kadar söyleyeyim. :) Güzel sevap kazandınız vallahi, erkek arkadaşım okulda yurtta kalan gariban diğer öğrencilerle paylaşmış kendine 1 tane zor kalmış ehehe.
Beceriksizlik değil ,tecrübesizlik diyelimYemek yapmak denedikçe üzelleşiyor ve hız kazanıyoruz.
İlk defa yaptığın tarifi tutturmuşsun daha ne olsun:)Zamanla daha güzelleri olur.O zaman yakanı alamazsın,poğaça yap diye kapını aşındırırlar
Ben yaptıysam ve güzel olduysa buradaki becerikli hatunlar yapsa mükemmel olur o kadar söyleyeyim. :) Güzel sevap kazandınız vallahi, erkek arkadaşım okulda yurtta kalan gariban diğer öğrencilerle paylaşmış kendine 1 tane zor kalmış ehehe.
Bu arada poğaça tariflerine baktım da hepimizin mayalı hamuru aynı tarif galiba.. sadece iç harcı ve görüntü farklı :)) yasminsay
kızlar söyleyince baktım ikimizin hamuru aynı
Canım ben tarifimi ayarlamıştımMalzemelerimde hazırdıBaşta mutfağımın tavanı aktı ve 10 gün mutfak iptal sonra tarifi tam yapacağım benim tarifi yaptılarKaldım öyle
Canım ben tarifimi ayarlamıştımMalzemelerimde hazırdıBaşta mutfağımın tavanı aktı ve 10 gün mutfak iptal sonra tarifi tam yapacağım benim tarifi yaptılarKaldım öyle