Beğendim ama çok uzakBiz gezmeye gelelimBeğenmedin mi memleketimi tamam, sizin memlekete çıksın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beğendim ama çok uzakBiz gezmeye gelelimBeğenmedin mi memleketimi tamam, sizin memlekete çıksın.
Beğendim ama çok uzakBiz gezmeye gelelim
Ben beğendim hemşehrimBeğenmedin mi memleketimi tamam, sizin memlekete çıksın.
Meraktan çatlayın diyorsun yaniBurada hanımlardan birinin poğaçasını yaptım. EF SA NE oldu tek kelimeyle, erkek arkadaşıma saklama kabında vermiştim biraz okulda yesin diye millet saldırmış. Erkek arkadaşım bana anca 1-tane kaldı yaa diye ağlıyordu Gene yapacağım harikaydı.
Kimin poğaçası olduğunu söylemeyeceğim ama oylamada söyleyeceğim. Heyecan olsun.
CansınBen beğendim hemşehrim
Meraktan çatlayın diyorsun yani
Kulagimiza soyle biz kimseye soylemeyizHeheh hayır yaa heyecan yaratmaya çalışıyoruum :)
Ayy söle nolurrr...Heheh hayır yaa heyecan yaratmaya çalışıyoruum :)
Kulagimiza soyle biz kimseye soylemeyiz
Ayy söle nolurrr...
Benim poğaçamı yapmış işte retro_hippo leylmira söylemek istemiyor arkadaşımızDalga geçmeyin yav, öyle esprisine şeettim. :)
Hiçte bile
Yok kız dalga geçmedik ki gerçekten merak ettim :))Dalga geçmeyin yav, öyle esprisine şeettim. :)
Acaba kimindi ? Merak ettim.Burada hanımlardan birinin poğaçasını yaptım. EF SA NE oldu tek kelimeyle, erkek arkadaşıma saklama kabında vermiştim biraz okulda yesin diye millet saldırmış. Erkek arkadaşım bana anca 1-tane kaldı yaa diye ağlıyordu Gene yapacağım harikaydı.
Kimin poğaçası olduğunu söylemeyeceğim ama oylamada söyleyeceğim. Heyecan olsun.
Aaaa niye dalga gecelim canim onay almis tarifi merak ettim :)Dalga geçmeyin yav, öyle esprisine şeettim. :)