Ben de merak ettim acaba hangi poğaçayı yaptınHahahaha sırrım açığa çıktı.
Elveda...
Ama şu var,maşaallah tarifler birbirinden güzel bana tarif kalmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de merak ettim acaba hangi poğaçayı yaptınHahahaha sırrım açığa çıktı.
Elveda...
Ben de merak ettim acaba hangi poğaçayı yaptın
Ama şu var,maşaallah tarifler birbirinden güzel bana tarif kalmadı
Yasmin tutturduuu bildi kendini :))
Seninde ellerine sağlık canımZaten görüntüden tarifin güzel olduğu belli oluyorOylamada söyleyeyim esprisine heyecanı olsun demiştim de sizin güzel hatrınız için söyleyeyim madem. :)
Sucuklu kaşarlı puf poğaçaydı sanırım ismi. Gerçekten çok lezzetli oldu, erkek arkadaşımla kız kardeşime okula götürsünler diye yapmıştım. O kadar beğendiler ki tekrar yap tekrar yap diye yalvarıyorlar. Ellerinize sağlık sevgili yasminsay :)
Hadi bakalım hayırlısıYasmin tutturduuu bildi kendini :))
Bu seferrr o kazanacak
Hakkaten benimki miydi?Oylamada söyleyeyim esprisine heyecanı olsun demiştim de sizin güzel hatrınız için söyleyeyim madem. :)
Sucuklu kaşarlı puf poğaçaydı sanırım ismi. Gerçekten çok lezzetli oldu, erkek arkadaşımla kız kardeşime okula götürsünler diye yapmıştım. O kadar beğendiler ki tekrar yap tekrar yap diye yalvarıyorlar. Ellerinize sağlık sevgili yasminsay :)
Beceriksizlik değil ,tecrübesizlik diyelimYemek yapmak denedikçe güzelleşiyor ve hız kazanıyoruz.Ben tabi beceriksizlikten gecenin bir yarısına kadar uğraştım. Mutfak makasıyla kesik bile atamadım çünkü mutfak makası ne arar bekar evinde? :) Ona rağmen çok güzel oldu gerçekten. Diğer poğaçalar da eminim lezzetlidir, daha deneyeceklerim var burada gözüme kestirdiklerim ehehe.
Hadi bakalım hayırlısı
Ölçülerim net tarifimin tutmaması gibi birşey olmaz diye havamızıda atalımHakkaten benimki miydi?
Ben muhabbet neşelensin diye laf atmıştım ortaya
Teşekkür ediyorum, ellerinize sağlık ve afiyet bal şeker olsun yiyenlere.
Ölçüleri net olduğu için, tutmama gibi bir durum olmuyor tarifimde. Tekrar ellerinize sağlık.
Tarifimden eminim fakat, KK kadınlarından emin değilim kuzum deneyenler farkedeceklerdir.Yasmin tutturduuu bildi kendini :))
Bu seferrr o kazanacak
Sıranı bekle
Hayırlısı olsunTarifimden eminim fakat, KK kadınlarından emin değilim kuzum deneyenler farkedeceklerdir.
Ablacim birgun bende deneyecegim insallah :) sut helvani denemistim bunuda bir deneyeyim :))Hakkaten benimki miydi?
Ben muhabbet neşelensin diye laf atmıştım ortaya
Teşekkür ediyorum, ellerinize sağlık ve afiyet bal şeker olsun yiyenlere.
Ölçüleri net olduğu için, tutmama gibi bir durum olmuyor tarifimde. Tekrar ellerinize sağlık.
Maşaallah canımMayanın hazırlanması benim özel tarifim, normalde herkes sütü ılıtır, ben tüm malzemeleri çırparak ılıtıyorum. Bu sebeple tarif şaşmıyor Nevoşum
Tariflerden emin olup bilhassa secerek katiliyoruz ablada yok hic belli olmuyor ama bu kez bence kesinlikle cok yakinsin simdiden bir oyun varTarifimden eminim fakat, KK kadınlarından emin değilim kuzum deneyenler farkedeceklerdir.
Mutfak makası şart değil canım, bıçakla da kesik atabilirsin ya da hiç kesmesen de olur.Ben tabi beceriksizlikten gecenin bir yarısına kadar uğraştım. Mutfak makasıyla kesik bile atamadım çünkü mutfak makası ne arar bekar evinde? :) Ona rağmen çok güzel oldu gerçekten. Diğer poğaçalar da eminim lezzetlidir, daha deneyeceklerim var burada gözüme kestirdiklerim ehehe.
Yinemi gol degil yaniSıranı bekle