- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 298
- 34
Amiinn ya Rabbim aminn :Afiyet bal şeker olsun, yarasın, löp löp yağ olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiinn ya Rabbim aminn :Afiyet bal şeker olsun, yarasın, löp löp yağ olsun.
Canım nasılsınAfiyet bal şeker olsun, yarasın, löp löp yağ olsun.
Sağolasın canım benim, iyiyim. Bu aralar Ramazan’a kadar yoğunluğum var, koşturuyorum.Canım nasılsın
Allah kolaylık versin canımSağolasın canım benim, iyiyim. Bu aralar Ramazan’a kadar yoğunluğum var, koşturuyorum.
Sen nasılsın?
Allah kolaylık versin canımSağolasın canım benim, iyiyim. Bu aralar Ramazan’a kadar yoğunluğum var, koşturuyorum.
Sen nasılsın?
Allah yardımcın olsun, sağlık olsunda koşturalım canım benim.Allah kolaylık versin canım
Aynı durumdayım canımCiddi koşturuyorum
Aynen canımAllah yardımcın olsun, sağlık olsunda koşturalım canım benim.
Aynen canımAllah yardımcın olsun, sağlık olsunda koşturalım canım benim.
Bu kadannn rahat konuşuyon okursa burayı paralar seniEvde amma havam oluyor sorma
Dün kv hava attım .
Off çok güzel tatlı yaptım 1. oldum falan dedim kıskandı
Hiç uğşamam diyii ..
Hee uğraşsan sankı yapcan
Neyse ki az kalmışAynen canım
23 Nisan etkinliği hazırlığı yapıyoruz.Dün bütün gece pano hazırlığı yaptım buralara bakamadım
Hanım ablam kızının yanında, önümüzdeki hafta ortasında dönecek sanırım.HanimKelesimiGetir ablam tarif ne zaman gelecek
Aman o biter sırada başka etkinlikler oluyor.Bizim etkinlik hiç bitmezHaftaya temizliğe başlamam lazımNeyse ki az kalmış
Bende ev taşınma hazırlıklarına başlayacağım bu koşturma süreci bitince, artık Ramazan’da dinlenebilirsem dinleneceğim
O zaman tarif yokHanım ablam kızının yanında, önümüzdeki hafta ortasında dönecek sanırım.
Yalansa yalan desin dicem de bence buralara ulaşamazBu kadannn rahat konuşuyon okursa burayı paralar seni
Haklısın, okullu çocuk olunca koşturma ve telaşe bitmez.Aman o biter sırada başka etkinlikler oluyor.Bizim etkinlik hiç bitmezHaftaya temizliğe başlamam lazım
Ramazan'da yine işim bitmez
Allah kolaylık versinTaşınma işi çok zor oluyorBizim de tayin durumu olabilir.Her yıl oluyor ama çıkmıyor.Belki bu yıl çıkar
Evet canım, yetişemeyecek galiba.O zaman tarif yok
Aman ne SapancasıBiz memlekete çıksın istiyoruzHayırlısı artıkHaklısın, okullu çocuk olunca koşturma ve telaşe bitmez.
Tayin işine gelince, hakkınızda hayırlısı olsun, Sapanca’ya çıksın.
Tek tesellim, taşınma ile Ramazan temizliğimde aradan çıkmış olacak el değmedik yer kalmayacak.
Beğenmedin mi memleketimi tamam, sizin memlekete çıksın.Aman ne SapancasıBiz memlekete çıksın istiyoruzHayırlısı artık
Haklısın taşınma olunca dip bucak her yer temizleniyorBir süre rahat olur