• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Evde amma havam oluyor sorma :KK70:
Dün kv hava attım .
Off çok güzel tatlı yaptım 1. oldum falan dedim kıskandı :deli:
Hiç uğşamam diyii ..
Hee uğraşsan sankı yapcan :KK53:
Bu kadannn rahat konuşuyon okursa burayı paralar seni :KK11:

Aynen canım:KK19:
23 Nisan etkinliği hazırlığı yapıyoruz.Dün bütün gece pano hazırlığı yaptım buralara bakamadım:olamaz:
Neyse ki az kalmış:KK70:
Bende ev taşınma hazırlıklarına başlayacağım bu koşturma süreci bitince, artık Ramazan’da dinlenebilirsem dinleneceğim :KK70:

Neyse ki az kalmış:KK70:
Bende ev taşınma hazırlıklarına başlayacağım bu koşturma süreci bitince, artık Ramazan’da dinlenebilirsem dinleneceğim :KK70:
Aman o biter sırada başka etkinlikler oluyor.Bizim etkinlik hiç bitmez:70:Haftaya temizliğe başlamam lazım:(
Ramazan'da yine işim bitmez:olamaz:
Allah kolaylık versin:KK19:Taşınma işi çok zor oluyor:KK19:Bizim de tayin durumu olabilir.Her yıl oluyor ama çıkmıyor.Belki bu yıl çıkar:70:

Aman o biter sırada başka etkinlikler oluyor.Bizim etkinlik hiç bitmez:KK70:Haftaya temizliğe başlamam lazım:KK43:
Ramazan'da yine işim bitmez:olamaz:
Allah kolaylık versin:KK19:Taşınma işi çok zor oluyor:KK19:Bizim de tayin durumu olabilir.Her yıl oluyor ama çıkmıyor.Belki bu yıl çıkar:KK70:
Haklısın, okullu çocuk olunca koşturma ve telaşe bitmez.
Tayin işine gelince, hakkınızda hayırlısı olsun, Sapanca’ya çıksın.:KK70::KK70:

Tek tesellim, taşınma ile Ramazan temizliğimde aradan çıkmış olacak :temizlik::temizlik: el değmedik yer kalmayacak.:KK70:

Haklısın, okullu çocuk olunca koşturma ve telaşe bitmez.
Tayin işine gelince, hakkınızda hayırlısı olsun, Sapanca’ya çıksın.:KK70::KK70:

Tek tesellim, taşınma ile Ramazan temizliğimde aradan çıkmış olacak :temizlik::temizlik: el değmedik yer kalmayacak.:KK70:
Aman ne Sapancası:skandal:Biz memlekete çıksın istiyoruz:KK53:Hayırlısı artık:KK19:
Haklısın taşınma olunca dip bucak her yer temizleniyor:temizlik:Bir süre rahat olur:21::21:

Aman ne Sapancası:skandal:Biz memlekete çıksın istiyoruz:KK53:Hayırlısı artık:KK19:
Haklısın taşınma olunca dip bucak her yer temizleniyor:temizlik:Bir süre rahat olur:21::21:
Beğenmedin mi memleketimi:63: tamam, sizin memlekete çıksın.:KK14:

Back