• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Yok bilincsiz ilac kullanmam ben canim dr yazarsa sadece onu kullanirim.
Adacayi ile ihlamur kaynattim icirdim terliyor sk sk :hasta:
Kuzum sogani ikiye böl kestiğin yarım soğanın üzerine karanfil ekle 5 6 tane uyuduğunda odasında bir kosede kalsın rahat uyumasını sağlarsın..öksürüğü varsa cevizin kırıldıktan sonraki kabuğunu topla kaynatıp içir hemencecik kesiyor öksürüğü denenmistir cockulağıma sürekli bunları yaparım kolay kolay hasta olmazlar çok şükür :KK9:

Kuzum sogani ikiye böl kestiğin yarım soğanın üzerine karanfil ekle 5 6 tane uyuduğunda odasında bir kosede kalsın rahat uyumasını sağlarsın..öksürüğü varsa cevizin kırıldıktan sonraki kabuğunu topla kaynatıp içir hemencecik kesiyor öksürüğü denenmistir cockulağıma sürekli bunları yaparım kolay kolay hasta olmazlar çok şükür :KK9:
Sogani karanfilsiz hep koyuyorum basucuna ceviz kabugunuda dneyecegim insallah abla cok tesekkurler :15:

Noruyun patik orerdim Efe uyandi cekirdek citleriz :51:
Sukur biraz daha iyi gece kotu olur gibi bu hastalikta :(
Geçmiş olsun canım oğlun hasta sanırım yüksek ateşi olmadığı müddetçe korkma toparlar inşallah bağışıklığı gelişiyor hasta oldukça bende pek ilaç kullanmam kolay kolay doktora gitmiyoruz ciddi bi durum söz konusu olmadığı sürece çabucak toparlar inşallah paşa

Geçmiş olsun canım oğlun hasta sanırım yüksek ateşi olmadığı müddetçe korkma toparlar inşallah bağışıklığı gelişiyor hasta oldukça bende pek ilaç kullanmam kolay kolay doktora gitmiyoruz ciddi bi durum söz konusu olmadığı sürece çabucak toparlar inşallah paşa
Aynen Aslicim bende bagisikligi icin ilac kullanmiyorum ciddi olmadigi surece cocuk bu usutecekte dusecekte her durumda dra gitmeyi gerekli gormuyorum. Drmuz sehir disindaymis zaten
Allaha sukur gece fena degildik hayirlisiyla daha iyi olur insallah

Back