Hiç bize yapma ancak misafirlereYok misafirler için yaptım
Kategori açılalı 3 veya 4 sefer poğaça yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bize yapma ancak misafirlereYok misafirler için yaptım
Kategori açılalı 3 veya 4 sefer poğaça yaptım
Nuriyeyi size yaptım da ne olduHiç bize yapma ancak misafirlere
Yok kuzum, aynıyım. Benim gibi atarlı tansiyonumdayasminsay nasılsın canımTansiyonun düzeldi mi
Kıymetini şimdi bilmedik ama elbet bileceğiz merak etmeNuriyeyi size yaptım da ne oldu
Doktora göründün mü canımYok kuzum, aynıyım. Benim gibi atarlı tansiyonumda
Hayır canım, tedavi sonrasında beklenen durumdu zaten. Fakat yoğunluğu atlatınca tahlillerimi yaptıracağım.Doktora göründün mü canım
İhmal etme canımHayır canım, tedavi sonrasında beklenen durumdu zaten. Fakat yoğunluğu atlatınca tahlillerimi yaptıracağım.
Poğaçalarda hep aynıdır ,değişik ne tarif olacak ki dedim ,hatunlar coşturmuşlarKıymetini şimdi bilmedik ama elbet bileceğiz merak etme
Daha gelecekler var canımPoğaçalarda hep aynıdır ,değişik ne tarif olacak ki dedim ,hatunlar coşturmuşlar
O kadar poğaça yaptın ama aşamaları fotoğraflamadın yaniPoğaçalarda hep aynıdır ,değişik ne tarif olacak ki dedim ,hatunlar coşturmuşlar
Kac kisi kaldi bildirenDaha gelecekler var canım
7 tane daha varKac kisi kaldi bildiren
Kuzum sogani ikiye böl kestiğin yarım soğanın üzerine karanfil ekle 5 6 tane uyuduğunda odasında bir kosede kalsın rahat uyumasını sağlarsın..öksürüğü varsa cevizin kırıldıktan sonraki kabuğunu topla kaynatıp içir hemencecik kesiyor öksürüğü denenmistir cockulağıma sürekli bunları yaparım kolay kolay hasta olmazlar çok şükürYok bilincsiz ilac kullanmam ben canim dr yazarsa sadece onu kullanirim.
Adacayi ile ihlamur kaynattim icirdim terliyor sk sk
Sogani karanfilsiz hep koyuyorum basucuna ceviz kabugunuda dneyecegim insallah abla cok tesekkurlerKuzum sogani ikiye böl kestiğin yarım soğanın üzerine karanfil ekle 5 6 tane uyuduğunda odasında bir kosede kalsın rahat uyumasını sağlarsın..öksürüğü varsa cevizin kırıldıktan sonraki kabuğunu topla kaynatıp içir hemencecik kesiyor öksürüğü denenmistir cockulağıma sürekli bunları yaparım kolay kolay hasta olmazlar çok şükür
Geçmiş olsun canım oğlun hasta sanırım yüksek ateşi olmadığı müddetçe korkma toparlar inşallah bağışıklığı gelişiyor hasta oldukça bende pek ilaç kullanmam kolay kolay doktora gitmiyoruz ciddi bi durum söz konusu olmadığı sürece çabucak toparlar inşallah paşaNoruyun patik orerdim Efe uyandi cekirdek citleriz
Sukur biraz daha iyi gece kotu olur gibi bu hastalikta
Krup oldu abla oksuruyor
Aynen Aslicim bende bagisikligi icin ilac kullanmiyorum ciddi olmadigi surece cocuk bu usutecekte dusecekte her durumda dra gitmeyi gerekli gormuyorum. Drmuz sehir disindaymis zatenGeçmiş olsun canım oğlun hasta sanırım yüksek ateşi olmadığı müddetçe korkma toparlar inşallah bağışıklığı gelişiyor hasta oldukça bende pek ilaç kullanmam kolay kolay doktora gitmiyoruz ciddi bi durum söz konusu olmadığı sürece çabucak toparlar inşallah paşa
Sukur daha iyi ablacim sagolasinnÇok geçmiş olsun canısı,şimdi nasıl oldu oğlun.