- 22 Temmuz 2017
- 44.550
- 132.124
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimle biraz tartıışmıştık arayıp duruyoH E çilenkli pudinglerin kraliçesi, ne ediyon bakalım?
Eşimle biraz tartıışmıştık arayıp duruyo
Onla uğraşıyorum .
Aynı zamanda çilek yiyorum
Sen napıyosun tansıyonun nasıl oldu ?
Tansiyonum beni benden aldı 3 gündür, sürekli düşüyor.Eşimle biraz tartıışmıştık arayıp duruyo
Onla uğraşıyorum .
Aynı zamanda çilek yiyorum
Sen napıyosun tansıyonun nasıl oldu ?
Diledi ablam ama ben kolay affetmem biliyor .Arayacak tabi yüz verme sakın..
Hatalıysa özürde dileyecek..
Tansiyonum beni benden aldı 3 gündür, sürekli düşüyor.
Sabah bende gidecektim hastaneye, baş dönmesinden ayakta duramadım, şimdi bir düşüyor, anca toparlıyorum yine düşüyor. Benim gibi dengesizleşti.
Diledi ablam ama ben kolay affetmem biliyor .
Bile bile canımı sıkıyor.
2- 3 Sürteyim burnunu bır daha yapmaz.
Ne oldu sana öyle,geçmiş olsun neden kaynaklı bu düşüşler öyle..
Tedavilerden yaklaşık 40 gün sonra yaşıyorum bu durumu, alınan hormonlar çıkıyor sanırım ablam.
Konuşmuştum ablam, bu defa aramadım. Normal süreç demişti, bol su ve vitamin aksatılmamalı demişti. Şimdi ara verdim, 7-8 ay tedavi düşünmüyorum.Doktorla konuştunmu bu durumu,sen bebek tedavisi görüyordum demi yanlış bilmiyorsam.
Konuşmuştum ablam, bu defa aramadım. Normal süreç demişti, bol su ve vitamin aksatılmamalı demişti. Şimdi ara verdim, 7-8 ay tedavi düşünmüyorum.
Aynen öyle ablacım, önce ben diyorum ama çabalamayı da bırakmıyorum. Şükür Rabbime, bu günüme.Anladım hayırlısı olsun artık,rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Senin sağlığın moralin her şeyden daha önemli bunuda unutmamak lazım.
Ellerine sağlık canım benim, nerelerdesin deynebim?Selam kızlar size 1 tepsi mayalı,1 tabak ta mayasız poğaça getirdim Gerçi bitti 1 tane kaldı ama olsun
Aynen öyle ablacım, önce ben diyorum ama çabalamayı da bırakmıyorum. Şükür Rabbime, bu günüme.
Selam kızlar size 1 tepsi mayalı,1 tabak ta mayasız poğaça getirdim Gerçi bitti 1 tane kaldı ama olsun
Buralardayım aslında,bu aralar okuyucu olarak takılıyorum, diyet topiğindeyim daha çok.Ellerine sağlık canım benim, nerelerdesin deynebim?
Tabi tabii hepsini sen ye, sen kilo al, ay ben ne dedimHepsi benim kimse suılanmasın ona göre ellerine sağlık
Ben poğaça yiyemiyorum zaten hepiciği senin olsun. Çay demledim yanına bendeHepsi benim kimse suılanmasın ona göre ellerine sağlık
Neden yiyemiyorsun?Ben poğaça yiyemiyorum zaten hepiciği senin olsun. Çay demledim yanına bende
Tabi tabii hepsini sen ye, sen kilo al, ay ben ne dedim
Ben poğaça yiyemiyorum zaten hepiciği senin olsun. Çay demledim yanına bende