• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Günaydın herkese:KK33:

leylmira leylmira inşallah kuzucuk biran önce toparlar annesi. Benim oğlum da çok sık hasta olur. Üzülme geçer :KK36:
Teşekkür ederim canım sağolasın evet çocuklar sık sık hastalanıyor ama yapacak bir şey yok inşallah en kolay şekilde atlatırız

Ayy çok teşekkür ederim canım. Bol bol yatıyorum. Biraz zor bir gece geçirdim, gece 3 buçuktan beri ayaktayım. Kist oluşmuştu bebişle birlikte, 6cm. Ondan oldu sanırım. Kist patladı filan sandım yani öyle şiddetli bir ağrım oldu. :( Şimdi daha iyiyim ama çok şükür.. Yatışa devam.

Senin de kuzun hastaymış, çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin canım :KK200:

Ayy çok teşekkür ederim canım. Bol bol yatıyorum. Biraz zor bir gece geçirdim, gece 3 buçuktan beri ayaktayım. Kist oluşmuştu bebişle birlikte, 6cm. Ondan oldu sanırım. Kist patladı filan sandım yani öyle şiddetli bir ağrım oldu. :KK43: Şimdi daha iyiyim ama çok şükür.. Yatışa devam.

Senin de kuzun hastaymış, çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin canım :KK200:
Canım çok geçmiş olsun kistin önceden varmıydı 5. Haftada çok erken kistinin 6 santim kadar büyümesi Benim de miyomum vardı ama endişelenecek bir şey değil merak etme Allah'ın izniyle doğum esnasında alınabilir ya da kendiliğinden patlar Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yavrunu :74:
Bol bol ceviz ye ama bu dönemde :77:
Ablanla aranızda kaç hafta var :)

Sağ olasın canım benim Allah razı olsun İnşallah daha iyi olacak :15:

Canım çok geçmiş olsun kistin önceden varmıydı 5. Haftada çok erken kistinin 6 santim kadar büyümesi Benim de miyomum vardı ama endişelenecek bir şey değil merak etme Allah'ın izniyle doğum esnasında alınabilir ya da kendiliğinden patlar Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yavrunu :KK74:
Bol bol ceviz ye ama bu dönemde :kk77:
Ablanla aranızda kaç hafta var :)

Sağ olasın canım benim Allah razı olsun İnşallah daha iyi olacak :KK15:
Çok sağol canım ya. Önceden yoktu, tedavi sonrası oluşan gebeliklerde daha sık oluyormuş. Hatta doktorum iyi bir haber bu, bebek var ki diğer yumurta kiste dönüşmüş demişti :KK48:

Tam bir hafta fark varmış canım :KK200: hayırlısıyla kalpleri de duysak rahat edeceğiz :KK48:

Çok sağol canım ya. Önceden yoktu, tedavi sonrası oluşan gebeliklerde daha sık oluyormuş. Hatta doktorum iyi bir haber bu, bebek var ki diğer yumurta kiste dönüşmüş demişti :KK48:

Tam bir hafta fark varmış canım :KK200: hayırlısıyla kalpleri de duysak rahat edeceğiz :KK48:
Ne guzel yaa beraber gidersiniz insallah doguma :)))
Duyacaksiniz insallahh merak etme :dua: bence senin oglun olacak ablanin kizi :))

Ne guzel yaa beraber gidersiniz insallah doguma :)))
Duyacaksiniz insallahh merak etme :dua: bence senin oglun olacak ablanin kizi :))
Genelde tam tersini söylüyorlar :KK48::KK48:
Ben cinsiyetini tahmin edemiyorum ya, hala inanamıyorum galiba :KK36::KK36:

Salih Paşa erken doğmuştu, bakalım kardeşi gününü bekleyecek mi :-) @EmiraSalih

Aynen Aslicim bende bagisikligi icin ilac kullanmiyorum ciddi olmadigi surece cocuk bu usutecekte dusecekte her durumda dra gitmeyi gerekli gormuyorum. Drmuz sehir disindaymis zaten
Allaha sukur gece fena degildik hayirlisiyla daha iyi olur insallah
Maşallah canım kendi kendine atlatıyor ne güzel

_20180412_204957.jpg

Teşekkür ederim:KK200:cep telefonuma bildirim geldi,yetmemis emeail de atmissiniz :KK200:bilmiyorum kim,yada kimler bu mesajları gönderiyor .ama çok mutlu oldum bilesiniz istedim. Kazen Kazen @Lisabella Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ve diger yoneticiler.Tesekkur ederim

Back