• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Ruhum daraliyor abla kabima sigamiyorum bir mutsuzluk memnuniyetsizlik uyku hali ibadetten soguma aksatma temizlik yapmak istemiyorum bilmiyorumki yer degistirmem gerek biraz sanirim :KK43:
Bir süre sana iyi gelen şeylerle vakit geçir, hava değişimi de iyi gelecektir. Annenlere gidebilirsin, ya da arkadaşlarınla minik bir tatil yapabilirsin.

İnsanız sonuçta her an mutluluk veren saçan kimse olamayız,ruh halimiz değişebilir normal buda.
Sen kafanı dinle istersen bir süre,geöen sene bende 3 ay kadar yoktum sonra geldim..
3 aymi o_O cokmus gercekten :))
Haklisin abla ne oldum demeyeceksin ne olacagim diyeceksin Hoppa

Bir süre sana iyi gelen şeylerle vakit geçir, hava değişimi de iyi gelecektir. Annenlere gidebilirsin, ya da arkadaşlarınla minik bir tatil yapabilirsin.
Ne anneme gitmek istiyorum ne ablama oglumu yanima alip bilmedigim yerlerde olmak istiyorum ama oyle bir yer ki kimse kotuluk dusunmeyecek ne evladima ne bana :(

• Beğen
Reactions: H E
Ne anneme gitmek istiyorum ne ablama oglumu yanima alip bilmedigim yerlerde olmak istiyorum ama oyle bir yer ki kimse kotuluk dusunmeyecek ne evladima ne bana :KK43:
Bazı zamanlarda yaşanıyor dediğin süreç, herkesle iletişimi kesip yalnız kalmak istiyor insan. Bu da gayet normal bir durum, hayat hep güllük gülistanlık değil. Eşinle konuşup biraz uzaklaş çevrenden.

Bazı zamanlarda yaşanıyor dediğin süreç, herkesle iletişimi kesip yalnız kalmak istiyor insan. Bu da gayet normal bir durum, hayat hep güllük gülistanlık değil. Eşinle konuşup biraz uzaklaş çevrenden.
Hele esim aman aman hic gelmesin :sopa:

Ne anneme gitmek istiyorum ne ablama oglumu yanima alip bilmedigim yerlerde olmak istiyorum ama oyle bir yer ki kimse kotuluk dusunmeyecek ne evladima ne bana :KK43:

Hepimiz yaşıyoruz bunları arada olsada,sen gönlünü ferah tut sadece olurmu :KK74:

Sistemde sorun olabilir ablam, fakat bende bir sıkıntı yok..

Beni hatırla kutucuğuna tıklamıyorum hiç,çok nadir oluyor gerçi bu atmalar..
Yada bir uyarımı sence :mapus:

Hepimiz yaşıyoruz bunları arada olsada,sen gönlünü ferah tut sadece olurmu :KK74:

Beni hatırla kutucuğuna tıklamıyorum hiç,çok nadir oluyor gerçi bu atmalar..
Yada bir uyarımı sence :mapus:
Olabilir :KK70::KK70: cezan kesinleşmesin :KK70::KK70:

Salı günüde ultrason randevusu var,birde alışveriş malum
Tatlı ve heyecanlı telaşlar. Rabbim sağlıkla kucağınızda göstersin.
Benim hamiş görümce bugün doğurdu, bende bebiş görmeye gideceğim akşamüstü.:emir_bebek:

Back