• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Benim yazdığım 18 yaş vakası,birde eşinin anasıyla olan telefon konuşmasıydı :KK53: senin dediğin hangisiki acep
Eşinin anası ile olan telefon konuşmalarını okudum :KK70:
Benim dediğim kız kardeşinin üyeliği ile yazan, işve cilve konusu. Bir trollcü gelip herkese laf etmiş, sizde kadın mısınız diye :KK70:

Eşinin anası ile olan telefon konuşmalarını okudum :KK70:
Benim dediğim kız kardeşinin üyeliği ile yazan, işve cilve konusu. Bir trollcü gelip herkese laf etmiş, sizde kadın mısınız diye :KK70:

Hatırladım aleni gömdü hepimizi :KK70::KK70:

Bide banada laf çaktı,meğerse yanlış alıntı yapmış sjskjsk ne d,yonn sen yaaaa didimmm :sopa::KK70::KK70:
Tüm yorumları okudum tek tek, senden alıntı yapılanda başka birinin üşümesi sebebiyle yazdığın yorumu alıntıladı. Ama yatak odasına direk yaptırmak, değişik bir bakış açısı:KK70::KK70: neden boşandı acep adam nasıl bıraktı böyle nirvana da gezen hatunu :confused:

Tüm yorumları okudum tek tek, senden alıntı yapılanda başka birinin üşümesi sebebiyle yazdığın yorumu alıntıladı. Ama yatak odasına direk yaptırmak, değişik bir bakış açısı:KK70::KK70: neden boşandı acep adam nasıl bıraktı böyle nirvana da gezen hatunu :confused:

Aynen ya ben ne yazıyorum o ne anlıyor,kafa gitmiş zaten aklı fikri süslü püslü hatunlarda :KK70: düşünsene odada direk tepede dönen bir hatun :KK70::KK70:

Aynen ya ben ne yazıyorum o ne anlıyor,kafa gitmiş zaten aklı fikri süslü püslü hatunlarda :KK70: düşünsene odada direk tepede dönen bir hatun :KK70::KK70:
Düşünemedim, aklım hafzalam almadı :KK70: libido fışkırıyor hatundan :KK70::KK70:

Yok mapis degildi o hava almaya ciktiydim :KK70: uyelik iptali yaptirdiydim nasip degilmis geldim geri

Hayırdırr ne olduda öyle..

Keşke konu kapanmayaydı da, ders vereydik abla :KK70::KK70: pijamalıların eşleri elinde tuttuğunu görünce, ben ne yaptım diyerek kaçmış konudan. Ben öyle algıladım.:deli:

Kabullenemedi herhal,illa seksüüü olacaz yani :KK53:

Hayırdırr ne olduda öyle..

Kabullenemedi herhal,illa seksüüü olacaz yani :KK53:
Ruhum daraliyor abla kabima sigamiyorum bir mutsuzluk memnuniyetsizlik uyku hali ibadetten soguma aksatma temizlik yapmak istemiyorum bilmiyorumki yer degistirmem gerek biraz sanirim :(

• Beğen
Reactions: H E
Ruhum daraliyor abla kabima sigamiyorum bir mutsuzluk memnuniyetsizlik uyku hali ibadetten soguma aksatma temizlik yapmak istemiyorum bilmiyorumki yer degistirmem gerek biraz sanirim :KK43:

İnsanız sonuçta her an mutluluk veren saçan kimse olamayız,ruh halimiz değişebilir normal buda.
Sen kafanı dinle istersen bir süre,geöen sene bende 3 ay kadar yoktum sonra geldim..

Back