• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Kayınvalide ister, gelin yasmin yapar :kk77::dondurma:
06EF6B82-5951-41BD-98AC-BA7C456E9968.jpeg

leylmira leylmira ne oldu yahu sabah burdaydın şimdi yoksun,bişi istersen haber ver sarma filan yollayalım yersin aç kalma sakın :mapus::olamaz:

Hic sorma abla :KK70:
Dedimki biraz gideyim ui yaptirdim. Bu arada tabi whatsappa falan guvendim ui yaptirirken :mad:
Benim oglus sen tut tlfnu vileda kovasina at ne ara yapti bilmiyorumda suyu degistireyim dedim bir doktum corp diye bisey daha gitti tlf oldugunu bildim aldim hemen ama cok gecti :KK70:
Yanisi whatsapp yok kk yok :mad: yok anam yok bu is boyle olmaz birini geri getireyim dedim kk yi geri aldim :sampiyon:

leylmira leylmira :deli::deli::deli:

Geçmiş olsunnn . Al sana magnolia getirdimm yersın mapıssss damlarında :KK14:

Diyisin :süslü:

Günaydınlar şeker,dün fenaydı hele bir tanesi çok fenaydı :KK70::KK70:18 yaş ergen vakası :KK70:
:KK70::KK70:Koca doyuran ama boşanmış hatunu nasıl dövmediniz, ben yetişemedim konu kapanmıştı, yoksa ders verecektim :KK70::KK70:

Ergen vakasını okumadım sanırım:KK37:

:KK70::KK70:Koca doyuran ama boşanmış hatunu nasıl dövmediniz, ben yetişemedim konu kapanmıştı, yoksa ders verecektim :KK70::KK70:

Ergen vakasını okumadım sanırım:KK37:

Benim yazdığım 18 yaş vakası,birde eşinin anasıyla olan telefon konuşmasıydı :KK53: senin dediğin hangisiki acep

Back