En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Benim yazdığım 18 yaş vakası,birde eşinin anasıyla olan telefon konuşmasıydı senin dediğin hangisiki acep
Eşinin anası ile olan telefon konuşmalarını okudum
Benim dediğim kız kardeşinin üyeliği ile yazan, işve cilve konusu. Bir trollcü gelip herkese laf etmiş, sizde kadın mısınız diye

Eşinin anası ile olan telefon konuşmalarını okudum
Benim dediğim kız kardeşinin üyeliği ile yazan, işve cilve konusu. Bir trollcü gelip herkese laf etmiş, sizde kadın mısınız diye

Hatırladım aleni gömdü hepimizi

Bide banada laf çaktı,meğerse yanlış alıntı yapmış sjskjsk ne d,yonn sen yaaaa didimmm
Tüm yorumları okudum tek tek, senden alıntı yapılanda başka birinin üşümesi sebebiyle yazdığın yorumu alıntıladı. Ama yatak odasına direk yaptırmak, değişik bir bakış açısı neden boşandı acep adam nasıl bıraktı böyle nirvana da gezen hatunu

Aynen ya ben ne yazıyorum o ne anlıyor,kafa gitmiş zaten aklı fikri süslü püslü hatunlarda düşünsene odada direk tepede dönen bir hatun

Aynen ya ben ne yazıyorum o ne anlıyor,kafa gitmiş zaten aklı fikri süslü püslü hatunlarda düşünsene odada direk tepede dönen bir hatun
Düşünemedim, aklım hafzalam almadı libido fışkırıyor hatundan

Yok mapis degildi o hava almaya ciktiydim uyelik iptali yaptirdiydim nasip degilmis geldim geri

Hayırdırr ne olduda öyle..

Keşke konu kapanmayaydı da, ders vereydik abla pijamalıların eşleri elinde tuttuğunu görünce, ben ne yaptım diyerek kaçmış konudan. Ben öyle algıladım.

Kabullenemedi herhal,illa seksüüü olacaz yani

Hayırdırr ne olduda öyle..

Kabullenemedi herhal,illa seksüüü olacaz yani
Ruhum daraliyor abla kabima sigamiyorum bir mutsuzluk memnuniyetsizlik uyku hali ibadetten soguma aksatma temizlik yapmak istemiyorum bilmiyorumki yer degistirmem gerek biraz sanirim

Reactions: H E
Ruhum daraliyor abla kabima sigamiyorum bir mutsuzluk memnuniyetsizlik uyku hali ibadetten soguma aksatma temizlik yapmak istemiyorum bilmiyorumki yer degistirmem gerek biraz sanirim

İnsanız sonuçta her an mutluluk veren saçan kimse olamayız,ruh halimiz değişebilir normal buda.
Sen kafanı dinle istersen bir süre,geöen sene bende 3 ay kadar yoktum sonra geldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…