- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
- 548
Geçmiş olsun canım hamişsindir inşallah bşy mi yedin naptın baya düşük tansiyon dikkat et kendineKapıyı alacaklı gibi çalan sen miydin?
Ölçtüm az evvel 92/48 tansiyon, nabız 71.
Gidici miyim Prof. Dr. Nevreste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım hamişsindir inşallah bşy mi yedin naptın baya düşük tansiyon dikkat et kendineKapıyı alacaklı gibi çalan sen miydin?
Ölçtüm az evvel 92/48 tansiyon, nabız 71.
Gidici miyim Prof. Dr. Nevreste
Aklıma gelince yazayım dedim canım hamilelik düşünüyorsun ya doktorunla bu tansiyon durumlarını da konuşmalısın bebek ve senin sağlığın için önemli tansiyon inşallah anlık yemeklerden filandır kötü bşy çıkmaz altından ama ihmal etmemeni tavsiye ederim canımBu ay başlamadım canım tedaviye, gebelik olsa büyük sürpriz olur bana, fakat sanmıyorum. Gerçi gaybı Allah bilir, O ol dedikten sonra.
Sana, bana sarma yolla dedim. Bak yemek yaptım ama yoğurttan başka birşey yiyemedim.
HanimKelesimiGetir abla nerdesin
Ablacim 1 2 gundur yoksunda merak ettim :)Burdayım şeker,dışardaydım demimn geldim eve,biaz kalıp pazara gideceğim daha
Ablacim 1 2 gundur yoksunda merak ettim :)
Hayirli pazarlarin olsun
Sen Manisadamiydin abla kizin Izmirde :)Hafta sonu olmuyorum zaten,dün geldim ama çok kalmadım hemen çıktım zaten..
Sağol canısı,gideyimde alacakları var pazardan..
Cuma akşamıda kızçem ve eşi gelecek,pazwr günüde beraberce dönüyoruz,bebek için alışveriş yapılacak orada..
Sen Manisadamiydin abla kizin Izmirde :)
Allah sag salim kavusmayi nasip etsin ne guzel heyecanlarr masallah
Yarin da evde esin bu aralar yogunsun demekki merak etmeyelim :)
Ben seni Ege de saniyordum :))Yok çok farklı yerleri söyledin,ben istanbul'dayım kızım başka bir ilde..
Sabahtan doktor randevumuz var hastaneye gideceğiz,herhalde işe gitmez öyle demişti..
Ben seni Ege de saniyordum :))
Gecmis olsun nesi var
Cok gecmis olsun burundan dediyse bende oldum cok basit bir ameliyat sonrasida cok kolay :)Yok değilim,sağol canım burnunda nefes almada sıkıntı var dr ameliyat demişti bir ara bakalım ne olacak gidince
Cok gecmis olsun burundan dediyse bende oldum cok basit bir ameliyat sonrasida cok kolay :)
Grip olacağım ama olamıyorum gibiyim canım, normalde böyle tansiyon sorunum yok. Sanırım enfeksiyon var vücutta ve bundan kaynaklı.Geçmiş olsun canım hamişsindir inşallah bşy mi yedin naptın baya düşük tansiyon dikkat et kendine
Ben doktorumla sürekli irtibat halindeyim canım. Dediğim gibi tansiyon hastası değilim, muhtemelen enfeksiyondan.Aklıma gelince yazayım dedim canım hamilelik düşünüyorsun ya doktorunla bu tansiyon durumlarını da konuşmalısın bebek ve senin sağlığın için önemli tansiyon inşallah anlık yemeklerden filandır kötü bşy çıkmaz altından ama ihmal etmemeni tavsiye ederim canım
Grip olacağım ama olamıyorum gibiyim canım, normalde böyle tansiyon sorunum yok. Sanırım enfeksiyon var vücutta ve bundan kaynaklı.
Teşekkür ederim.
Anladım canım iyi ol da sen dikkat et inşallah düzelirsin geçmiş olsunBen doktorumla sürekli irtibat halindeyim canım. Dediğim gibi tansiyon hastası değilim, muhtemelen enfeksiyondan.
Bugün iyiyim şükür, sağolasın canım benimAnladım canım iyi ol da sen dikkat et inşallah düzelirsin geçmiş olsun