- 28 Kasım 2010
- 41.702
- 138.219
- 798
Cevap ister misin hemsireYok canım ne rezil olmasıBiz sanki çok mu güzel yapıyoruz.
İvit sizinkiler coook guzel oluyorrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevap ister misin hemsireYok canım ne rezil olmasıBiz sanki çok mu güzel yapıyoruz.
Nalçak
Hahahaha amin amin sen cok yasaHaydi bismillah supaneke dinimiz amin
Darkk naptinn kocum senHahahaha amin amin sen cok yasa
Hakkaten tembel işiymiş yahu, elini yıkamaya üşenenler için. Fakat görüntüsü çok güzel.Cevap ister misin hemsire
İvit sizinkiler coook guzel oluyorrr
Sondaki devekusundan oturu mu kizDarkk naptinn kocum sen
Bu kez 1. Sensin bak demedin deme
Gez bacım, bir hafta sonun var zaten. Ama diline laf verme kadının.Yarın kaynanam gelcek bense şu saat oldu fingir fingir geziyorum
Tam tembel isi hem de cok tesekkur ederimHakkaten tembel işiymiş yahu, elini yıkamaya üşenenler için. Fakat görüntüsü çok güzel.
Ellerine sağlık canım.
Vıışş ondan güzel yemek yaptıgım kesin cam silincek yaaaa onuda eşime yaptırım yarınGez bacım, bir hafta sonun var zaten. Ama diline laf verme kadının.
Güzel temizlik yapıyor mu eşin?Vıışş ondan güzel yemek yaptıgım kesin cam silincek yaaaa onuda eşime yaptırım yarın
Pazar gunu kaynana miYarın kaynanam gelcek bense şu saat oldu fingir fingir geziyorum
Ordek degilmi o ya bide ismi cok orjinal :))Sondaki devekusundan oturu mu kiz
Onu ben yapmadim hahahahaha
6 yılda bağır çağır alıştırdım . Huzur kaçmasın diye yapıyoGüzel temizlik yapıyor mu eşin?
Ben kendimi kesin atmalıyım çatıdan.
3 oğlu var ve tek gelinim şuanPazar gunu kaynana mi
Pfffkizi yok mu kizina gitsin la
Yok ablasi devekusu o tipsizOrdek degilmi o ya bide ismi cok orjinal :))
Ay bi kiz doguramamisssss pessss6 yılda bağır çağır alıştırdım . Huzur kaçmasın diye yapıyo
3 oğlu var ve tek gelinim şuan
Cok sirinmis ablasi sevsin onuYok ablasi devekusu o tipsiz
6 yılda bağır çağır alıştırdım . Huzur kaçmasın diye yapıyo
Ahahaha sagol canimdarkmore ellerine sağlık canım, yoğurma derdi yok Ohh, güzel fikir. Tam benim görümceye göre bir tarif hamur elleyemiyor kendisi, içi bir tuhaf oluyormuş. Deyimde bundan yapsın