• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Bize hic gelmiyorsun diyetten çıktın sanırım sen pogacalarda takılmaya devam edersen poğaça gibi olacaksın demedi deme bak ahahahahahah:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Yalana gerek yok canim biraktim herife kizdim yedim ogluma uzuldum yedim pogacalarda da pek takilmiyorum ne yazik ki ama haklisin pogaca gibi olacagiim dogrusu :51:

Yalana gerek yok canim biraktim herife kizdim yedim ogluma uzuldum yedim pogacalarda da pek takilmiyorum ne yazik ki ama haklisin pogaca gibi olacagiim dogrusu :KK51:
Niye sinirini üzüntünü kendinden çıkarıyorsun ki anlamadım yahu sende başla tekrar

Ne geliyor o zaman yemek yemeyecek insan sinirlerim zıpladı sabah sabah
Çok güzel söyledın sonra evıme almayınca evıne almadı oluyo ..
Mıy mıy çorbayı içti onu bıtırmedı. Buz gibi olunca artık aldım ana yemegı koydum . Ayy çok tokumm yıyemedım ddi .
Ta 1 hafta önceden belıydı gelceği.
Çokta meraklı değildim davet etmeye ama işte ..
Yemeklerımde aksıne çok lezzetı olmuştu .
Herkes sildi süpürdü ..
Hata kayınpederım öve öve bi hal oldu.

Niye sinirini üzüntünü kendinden çıkarıyorsun ki anlamadım yahu sende başla tekrar
Yok kendimden cikarmiyorum aslinda yerken kendimi kaybediyorum uzuldugumde kan sekerim inanilmaz dusuyor mesela doydugumuda anlamiyorum.
Bir ornek vereyim oglum kahvaltisina elini surmedi ben yedim ona kizip. Halen ekmek yemiyorum ama 78 demedim hic goremedim. 79 larda surunuyorum.
Birsey farkettim diyette ibadet lezzeti gibi. Kafan rahat degilse verimi yok. Namaz kilarken kocamin sozleri aklima geliyor mesela hususu kaciyor namazin.
Diyetteykende ayni adamla kussek bide off ki off.. :@

Çok güzel söyledın sonra evıme almayınca evıne almadı oluyo ..
Mıy mıy çorbayı içti onu bıtırmedı. Buz gibi olunca artık aldım ana yemegı koydum . Ayy çok tokumm yıyemedım ddi .
Ta 1 hafta önceden belıydı gelceği.
Çokta meraklı değildim davet etmeye ama işte ..
Yemeklerımde aksıne çok lezzetı olmuştu .
Herkes sildi süpürdü ..
Hata kayınpederım öve öve bi hal oldu.
Ahahahhahahaha elleme onunda içi içini yemiştir yemedi diye de ondan kızmıştır kp e ahahahahahhaha

Ahahahhahahaha elleme onunda içi içini yemiştir yemedi diye de ondan kızmıştır kp e ahahahahahhaha
Hiç ses etmedım .
Hatta gittikten sonra eşim dedi annem neden böyle diye boşver dedım .
Şuan size deertlendıgım gibi ona bile dertlenmedım .
Bende baya bı gelişme var ya :KK47:

Yok kendimden cikarmiyorum aslinda yerken kendimi kaybediyorum uzuldugumde kan sekerim inanilmaz dusuyor mesela doydugumuda anlamiyorum.
Bir ornek vereyim oglum kahvaltisina elini surmedi ben yedim ona kizip. Halen ekmek yemiyorum ama 78 demedim hic goremedim. 79 larda surunuyorum.
Birsey farkettim diyette ibadet lezzeti gibi. Kafan rahat degilse verimi yok. Namaz kilarken kocamin sozleri aklima geliyor mesela hususu kaciyor namazin.
Diyetteykende ayni adamla kussek bide off ki off.. :mad:
Önce kendim diyeceksin herkesin evi güllük gulistanlik değil yemiyorsa bırak biraz sonra geldiğinde de sen yedirme alışsın öyle bir düzene yemeğin herkesle bir yeneceğine ufak şeyleri kendine dert etme

Hiç ses etmedım .
Hatta gittikten sonra eşim dedi annem neden böyle diye boşver dedım .
Şuan size deertlendıgım gibi ona bile dertlenmedım .
Bende baya bı gelişme var ya :KK47:
Boşver de bırak adamın kafası senin yaninda rahat olsun onlar bilir zaten kimde huzur var insan yıllar geçtikçe daha bir olgunlasiyir

Önce kendim diyeceksin herkesin evi güllük gulistanlik değil yemiyorsa bırak biraz sonra geldiğinde de sen yedirme alışsın öyle bir düzene yemeğin herkesle bir yeneceğine ufak şeyleri kendine dert etme
Cok zayif bu cocuk her anne aynisini dusunur belki ama Efe ciddi zayif emdigi icinde yemiyor olabilir ona guveniyor. Keseyim ben oglumu artik emzirmeden yoksa iyice kafayi yiyecegim ben .

Cok zayif bu cocuk her anne aynisini dusunur belki ama Efe ciddi zayif emdigi icinde yemiyor olabilir ona guveniyor. Keseyim ben oglumu artik emzirmeden yoksa iyice kafayi yiyecegim ben .
Kaç yaşında kaç kilo her çocuğun dinamiği farklıdır boyu kilosu farklıdır sana zayıf gelen bana gelmez mesela birde sen sürekli gördüğün için böyle gelebilir ciddi söylüyorum verme yemek yemek istediği zaman 2 yaşına geldiyse kes ayrıca memeden yemek yesin paşa isminin hakkını veriyor bu efeler vallahi bir çocuğa efe kuzey rüzgar ismi koymayacaksın :KK70:

Kız kaynana fobim var benim zaten gordummu kv kelimesini dayanamayıp atlıyorum böyle sınır oldum kendisine teessüf ediyorum nazikçe :KK47:
Bende teessüf ederim yeri gelmişken :63:
Evine basıp taşlıyalım saksım :KK53:
Sen nasıl Elçinin yemeğini yemezsın :KK20::KK20::KK20: :sopa::sopa::sopa:
Aman yemesin bırak ben oraya kadar gelsem onun evini mi basarım be mis gibi senin yemekleri yerim :D:halay:

Bende teessüf ederim yeri gelmişken :63:

Aman yemesin bırak ben oraya kadar gelsem onun evini mi basarım be mis gibi senin yemekleri yerim :KK70::halay:
Dimi ama napsın herkes üç nin mendebur yüzünü mis gibi yemeklerden yemeye gidilir

Back