Tabi canım her konuda bana danışabilirsinizYani bi sıkıntımız olunca adres belli Nevreste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi canım her konuda bana danışabilirsinizYani bi sıkıntımız olunca adres belli Nevreste
Acele tarafından tarifini bekliyorum
Bitanedir nevrestemmm
He he bekle yaparim hahahahaha
Bence görünce üstüne alıncak kişi alınırKim söylemiş?
Ne söylemiş?
Neden söylemiş?
Neyi söylemiş?
Nerede söylemiş?
Neden söylemiş?
Ben de bilmiyorum canımSen bir de özelden yazılanları görsenBence görünce üstüne alıncak kişi alınır
- nevoşummm senın profilinin durumu nolcak
Nerden bulıyolar senı
Üzgün oldugumda senın profiline giriyorum gülmek için
Ama üzüldüm kediler konuusnda bilgin olmamasına .
Çok şükür dipçik gibi oldugum için botoksa , karın germe ameliyatına ihtiyacım yok
Sende sarkmış ve yaşlıysan çatıdan atlamaya çıkıyorumBen de bilmiyorum canımSen bir de özelden yazılanları görsen
Ne güzel işte size eğlence çıkıyor
Sen bana yaşlısın,her yerin sarkmış ,seni ancak botoks,estetik mi paklar diyorsun
TöbeeeeeBen de bilmiyorum canımSen bir de özelden yazılanları görsen
Ne güzel işte size eğlence çıkıyor
Sen bana yaşlısın,her yerin sarkmış ,seni ancak botoks,estetik mi paklar diyorsun
Ben görmedim bişey diyemem sen gördün müSende sarkmış ve yaşlıysan çatıdan atlamaya çıkıyorum
Birisine söylemiş
GördümBen görmedim bişey diyemem sen gördün mü
Bakın mesela anlayan anladı
Ekledim canim bakalim patronun desturundan sonra sana gelirAcele tarafından tarifini bekliyorum
Ben anlamadımBakın mesela anlayan anladı
Guldurdun elcin beni alemsinBakın mesela anlayan anladı
Noolmus noolmus kim soylemis ne soylemis? Benim niye haberim yohhhhBirisine söylemiş
Üyeler beni tanımadan karar veriyorTöbeeeee
Ben demiyorummmm üyeler diyorrr
Yoksa ben senin yaşına gelsem , 3 çocuk yapsam bakalım ne durumda olucam
Sende beni gülçinGuldurdun elcin beni alemsin