- 28 Kasım 2010
- 41.701
- 138.214
- 798
İnsallah hayal kirikligi olmasin daTamamdır, merak ettim, bekliyorum tarifini.
Nevros kabul etmezse bdvye acicam tarifi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah hayal kirikligi olmasin daTamamdır, merak ettim, bekliyorum tarifini.
Nevoş bdv ye gitmez Mune de cımbızını parlatıp gelir bir daha düşün derimİnsallah hayal kirikligi olmasin da
Nevros kabul etmezse bdvye acicam tarifi
Bugun tatil ama mune ayaklari dikmis yatiyordur kesin hahahahah o gelene kadar ben kendime bir grup tembel avrat bulurum dimiNevoş bdv ye gitmez Mune de cımbızını parlatıp gelir bir daha düşün derim
Onayi aldinmi sen gel gel yanima adam topluyorum kaybedenler kulubu hajahahRezil ola ola bize madalya vericek nevros hahahahah
Yaaa katilmasi cok zevkli ama
Her ne kadar henuz temizlenmemis mutfakla da katilsam olsun yani
Tembel avrat deyince, H E yi yanına çekmeyi unutmaBugun tatil ama mune ayaklari dikmis yatiyordur kesin hahahahah o gelene kadar ben kendime bir grup tembel avrat bulurum dimi
Bir derdim var nevros pogacami begenmedi diye aglanirim kiz
Yok kiz daha gormedi mesaji mesgul sanirsam. Malum bugun tatilOnayi aldinmi sen gel gel yanima adam topluyorum kaybedenler kulubu hajahah
Munusum buralarda haa sessiz sessiz geliyor dolasiyor koguslariBugun tatil ama mune ayaklari dikmis yatiyordur kesin hahahahah o gelene kadar ben kendime bir grup tembel avrat bulurum dimi
Bir derdim var nevros pogacami begenmedi diye aglanirim kiz
Cilekli puding diil miydi oTembel avrat deyince, H E yi yanına çekmeyi unutma
Tatilde bilem rahat yok kadina yazikkkkMunusum buralarda haa sessiz sessiz geliyor dolasiyor koguslari
Kursa gidecegim demis birineYok kiz daha gormedi mesaji mesgul sanirsam. Malum bugun tatil
Evet canım, tamda oCilekli puding diil miydi o
Yemek yapma kursu olmasin kiz aboooKursa gidecegim demis birine
Ne kursu acaba ona ebruli falan yakisir
Evet canım, tamda o
O egitimci olur yemek konusunda kadin tuzda tavuk yapiyor benim icin nirvanadir o yemekkYemek yapma kursu olmasin kiz abooo
Ne muhabbetti yaaa:) degisik insanlar
Ama tarifi harikaydiii
O egitimci olur yemek konusunda kadin tuzda tavuk yapiyor benim icin nirvanadir o yemekk
Hahahaha sen ve ben gibilerde kadinimsi oluyoruz
23 Nisan tarihine kadar yine yaparsiniz :)Az once güzel bir poğaça yaptim. Ama firina attiktan sonra forumda gezerken yarisma oldugu dikkatini cekti :) sans iste.
İyice agirlastim yahu bunu bile zor yaptim :) uzun bir sure bir daha da yapamam valla cok yoruldum.23 Nisan tarihine kadar yine yaparsiniz :)
Hayirli dogumlar :)İyice agirlastim yahu bunu bile zor yaptim :) uzun bir sure bir daha da yapamam valla cok yoruldum.
Beyrandan sonra tatlısına yapılan yorumlar, bizi bizden aldı.Yemek yapma kursu olmasin kiz abooo
Ne muhabbetti yaaa:) degisik insanlar
Ama tarifi harikaydiii