Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birazdan kursa gideceğim akşam seninle özel ilgileneceğim:)Merhaba hocam Nevreste
Kedilerim kısır oldugu halde sürekli maawwoowww mweewaaaooeeewww diyorlar.
Acaba kısır değillermi ?
Acaba idrar testı alsaaamm hamileler mi öğrenebilirmiyim . ?
Birde hocam ,
Kedimin göbeği çook sarkık acaba karın gerdirme ameliyatı yaptırsam mı ?
Duyduguma göre sizin böyle şeyler hakkında bilginiz varmış .
YArdımcı olursanız çok sevnırım hocam
yaa ohhhh olsun sen benle uğraşırmısın .Birazdan kursa gideceğim akşam seninle özel ilgileneceğim:)
Birazdan kursa gideceğim akşam seninle özel ilgileneceğim:)
Nevresteye özelden hangi tarifi yapmak istediğini söylüyorsun, şartlara uygunsa yapıyorsun. Yapılmış tarifler yapılmıyor sanırımNevreste bebegim benimle de ilgilen napicaz simdi tarif seyetmek icin? Once yapacaz sonra fotolari gonderip mi izin alicaz needecez anlamadi ben nasil yapiyor siz insanlar :)
Aaa supermis :) once tarife destur alicazNevresteye özelden hangi tarifi yapmak istediğini söylüyorsun, şartlara uygunsa yapıyorsun. Yapılmış tarifler yapılmıyor sanırım
Isminden kesin birinci sen olursunAaa supermis :) once tarife destur alicaz
Tesekkur ederim canim
Tembel avrat pogacasi yapacam bakalim onay verecekler mi
Ahahahah ya da her zamanki gibi sonuncu olurumIsminden kesin birinci sen olursun
Hiç belli olmaz, ben şimdiden korktumAhahahah ya da her zamanki gibi sonuncu olurum
Genel olarak tembel avrattan korkman lazim zaten,sayimiz git gide artiyor amip gibin cogaliyoruzHiç belli olmaz, ben şimdiden korktum
Genel olarak tembel avrattan korkman lazim zaten,sayimiz git gide artiyor amip gibin cogaliyoruz
Tembel avratligindan opuyorum seniAaa supermis :) once tarife destur alicaz
Tesekkur ederim canim
Tembel avrat pogacasi yapacam bakalim onay verecekler mi
Aaa lutfenn yerimi kimseye vermem ben birinciyim (sondan)Ahahahah ya da her zamanki gibi sonuncu olurum
Tembel avratligindan opuyorum seni
Aaa lutfenn yerimi kimseye vermem ben birinciyim (sondan)
Azimli sican duvari delermis bizimki o hesap devam yani :)He genelde beraber sonuncu oluyoz dimi ben oylarin son durumuna bile bakmiyorum hhahahaha
Rezil ola ola bize madalya vericek nevros hahahahahAzimli sican duvari delermis bizimki o hesap devam yani :)
Benim gibi aman bulasik cikmasin,aman mutfak cok kirlenmesin,ellerim hamur olmasin diyenlere gore bi tarif :)Tembel avrat poğaçası ne ola ki darkmore ?
Tamamdır, merak ettim, bekliyorum tarifini.Benim gibi aman bulasik cikmasin,aman mutfak cok kirlenmesin,ellerim hamur olmasin diyenlere gore bi tarif :)