- 22 Temmuz 2017
- 44.527
- 132.068
- 598
Bu hafta yemekteyizde biri magnolia yapmıştı, yarışmada yarışan bey tatlıyi beğenmeyip söyle demişti. "Cilekleri çıkarın, bisküviyide çıkarın, işte bi sutlac. " ne alakaysa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hafta yemekteyizde biri magnolia yapmıştı, yarışmada yarışan bey tatlıyi beğenmeyip söyle demişti. "Cilekleri çıkarın, bisküviyide çıkarın, işte bi sutlac. " ne alakaysa
Sağolasın canım benim, inşallah Rabbim göstersin o günleri de. Güzel gören yüreğinden öpüyorum.Rabbim kendi bebeklerine yapmayı nasip etsin.Sen ne güzel yürekli bir kadınsın
Amin inşaallahSağolasın canım benim, inşallah Rabbim göstersin o günleri de. Güzel gören yüreğinden öpüyorum.
Belki ondan yapmıştırHazır paketleri çıkmış, çilenkli pudingin. H E görseydi kesin onu alıp yapardı.
Olabilir, beklerimBelki ondan yapmıştır
Sen şimdi He güzel yapamamış mı demek istiyorsunZaten ev yapımı olan daha güzel duruyor, H E kesin hazır paketten yaptı.
Evet, bak benim tatlım halâ övgü alıyor halâ deneyenler varSen şimdi He güzel yapamamış mı demek istiyorsun
Yok o kadar değilSen katılmadın diye H E kazandı zaten
O vizelerden dolayı üyelip iptali yaptıSınavı bitince geri gelecekdeynepnaz can, hippo ceza mı aldı yoksa vizeler için banlattı mı kendini?
Ve de çıkmak zorundayım şimdi
Munenin profiline yazmış,vizeler için çalışması lazımmış ,bir süreliğine üyelik iptali yaptırmış,arada yapıyor böyledeynepnaz can, hippo ceza mı aldı yoksa vizeler için banlattı mı kendini?
İyi bari, 2 hafta ara verdi yaniO vizelerden dolayı üyelip iptali yaptıSınavı bitince geri gelecek
Ve de çıkmak zorundayım şimdi
Munenin profiline yazmış,vizeler için çalışması lazımmış ,bir süreliğine üyelik iptali yaptırmış,arada yapıyor böyle