• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
İşine yarama konusuna gelırsek madalyalar süs olsun dıye verılıyor .
Pro üyeliğinde ard arda yazma , cinsellik bölümğne yazma ve ayarlarda bir kaç bişey daha yapabılıyorsun .Yazın ıstedıgın renk ve kalınlıkta oluyo . Sürekli değiştirmiyorsun .
Profiline kapak foto eklıyosun gbi gibi

Özel mesajda bekleme süresi yok bide..

Harika olmuş cidden,bu işi ticarete dökebilirsin bence bir blog hazırla sipariş al bence..

Doğum için düşünmüştüm de istemedi,buradan oraya götürmek zor olur uçağa almazlar yiyecek olduğu için.
Orada yapmaya kalksam malzeme almam lazım..
Lavanta yapacam herhalde,tülün içine koyup minnak süslerle süslüyorsun.
Bakalım ona ne diyecek..
Bir ara yaptım ablam, bu yüzden tüm kalıplar ve malzemeler mevcut bende. Fakat artık herkes organizasyon şirketlerine veriyor hazırlıkları, dolayısı ile sadece bu işlerde yoğunluk kalmadı.
Bende artık çok yakınlarıma hediye olarak yapıyorum.

Kızına gittiğinde çok işin olur, bunlara 2 gün ayırmak gerekiyor, haklısın orada yapamazsın. Keseleri iyi düşünmüşsün, gayette güzel olur bence. Fakat kuş lokumu alıp, minik kutuları doldurabilirsin, onu da yaptım.:KK70:

98DEFC9A-DB4B-4CAE-AF33-B625B0985F51.jpeg
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. kuş lokumu doldurdum, çikolata da doldurulabilir.

Bir ara yaptım ablam, bu yüzden tüm kalıplar ve malzemeler mevcut bende. Fakat artık herkes organizasyon şirketlerine veriyor hazırlıkları, dolayısı ile sadece bu işlerde yoğunluk kalmadı.
Bende artık çok yakınlarıma hediye olarak yapıyorum.

Kızına gittiğinde çok işin olur, bunlara 2 gün ayırmak gerekiyor, haklısın orada yapamazsın. Keseleri iyi düşünmüşsün, gayette güzel olur bence. Fakat kuş lokumu alıp, minik kutuları doldurabilirsin, onu da yaptım.:KK70:

Malzeme olunca yapmasıda kolay olur,gerçi organizasyonlar yapıyor bu işleri artık..
Birde yorgunluğuda cabası,kurabiye hamuru yoğur aç uğraştırıyor cidden,bide şeker hamuruda öyle hemencecik rahatçana açılmıyor..

Hatta tüllere mıknatıs koyup manget olarak kullanılır dedim bakalım ne diyecek onada..
Organizasyıona verecem diyordu ikram işleri içinde ..

Çikolata için isim baskısıda yapıyorlar,çok var detaylı şeyler bunlar artık kendi karar verecek

Malzeme olunca yapmasıda kolay olur,gerçi organizasyonlar yapıyor bu işleri artık..
Birde yorgunluğuda cabası,kurabiye hamuru yoğur aç uğraştırıyor cidden,bide şeker hamuruda öyle hemencecik rahatçana açılmıyor..

Hatta tüllere mıknatıs koyup manget olarak kullanılır dedim bakalım ne diyecek onada..
Organizasyıona verecem diyordu ikram işleri içinde ..

Çikolata için isim baskısıda yapıyorlar,çok var detaylı şeyler bunlar artık kendi karar verecek
Organizasyona verecek ise birşey yapmana gerek yok Ablam. Onlar herşeyi yapıyorlar.

Madalya bir tarifte 1. olursan verılıyor.

Eğer 1. oldugunda pro üye değilsen pro da yapıyor sanırım kazen .

Pro üyelik 50 tl ücret karşılığında da alınabılıyor.
Hmm anladım.. pro olunur mu diye merak etmiştim.. o zaman birdahakine daha azimli olayım..

Hmm anladım.. pro olunur mu diye merak etmiştim.. o zaman birdahakine daha azimli olayım..
50 tl ödeyerek aldığınız proluk sanırım bağış olarak gidiyor burslu cocuklara sanırım yani hem Pro oluyorsunuz hem çorbada tuzunuz oluyor :)

Back