Benımkide istiyor ama işte isteğiyle kalıyor garibimBenim eşim ilk evlendiğim yıllar hergün arayıp birşey isterdi.Aşure,su böreği,mantı,baklava,içli köfte öyle öyle herşeyi iyi öğrendimO yüzden sayemde yemek yapmayı öğrendin diyor
İşte sen buraya takılınca bir sürü tarif öğreneceksin...Ben bu bölümde çok şey öğrendim.Benımkide istiyor ama işte isteğiyle kalıyor garibim
Hep dıyorum aşkım şu işi bi bırakım öyleBırakınca yapmazsam varyaa yandım
Ozaman bana öğretin böyle seyler yapmayı
İçli köfteyı 1 kere yaptık eşimle beraberİkimiz yapınca eğlenceli oluyor
Erkek lisesinde okumanın faydalarıOn parmağında on marifet, yemekdi, tesisatdı, bir erkek için en ideal kadın, aman ben anlamam hanim dese sen tak devredesin,çözüyorsun. Bravo...bizde baklava istersiz
vay anam vayy ne hatunlar var
Benım kı dese dese aşko bana kuru fasulye yap der onuda yapmam
Rabbım dağına göre kar veriyor
Hayırlısıyla bir gebe kalırsam, emin olduğum birşey var.vay anam vayy ne hatunlar var
Benım kı dese dese aşko bana kuru fasulye yap der onuda yapmam
Rabbım dağına göre kar veriyor
Eşimi seviyorum ama zamanım yokHayırlısıyla bir gebe kalırsam, emin olduğum birşey var.Benim yerime kocam aşerecek
Nevoşumun dediği gibi, içinde istek olsun ve eşinide sevdikten sonra yapamayacağın şey yok.
Aynen senden çok aşerirHayırlısıyla bir gebe kalırsam, emin olduğum birşey var.Benim yerime kocam aşerecek
Nevoşumun dediği gibi, içinde istek olsun ve eşinide sevdikten sonra yapamayacağın şey yok.
Çalışınca zor canımEşimi seviyorum ama zamanım yok
İşten 7 de gelıyorum bazen 9 da eşim olmadıgı gunler .
O saatten sonra da eve mı bakem çeşit çeşit yemek mı yapem
aynen nevoşum o yüzden eşim pek takmaz yapmıyorum dıye . Çok isterse pazar gunu yaparımÇalışınca zor canım
Aynen canım çalışınca ancak sipariş edersinaynen nevoşum o yüzden eşim pek takmaz yapmıyorum dıye . Çok isterse pazar gunu yaparımtabı baklava açmam Baklava sipariş ederim
seneye rabbım iizn verirse düşünüyoruz .Aynen canım çalışınca ancak sipariş edersinKendini daha fazla yormaya gerek yok.Çocuk düşünüyor musun bilemem .Çocuk isterseniz ve olursa o zaman belki daha çok dikkat edersin.
Çok güzel yapıyorsunuz canım hamilelik öncesi de hamilelik dönemi kadar önemliseneye rabbım iizn verirse düşünüyoruz .
O yüzden şuan dikkat etmeye başladık.
Şekeri fast foodu en aza ındırdık .
Allaha şükür başka zaararlı bişeyımız yok .
Çocuk olunca zaten ben buyutceğim için herseyı öğrenırım .
Takıldıgım yerde siz varsınız hemen size sorarım
Amin isteyen herkese rabbım nasip etsınÇok güzel yapıyorsunuz canım hamilelik öncesi de hamilelik dönemi kadar önemliRabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşaallah Tabi ki canım biz hep buradayız
Hepsi aynı demekkiAynen senden çok aşerirBenim eşim sürekli aşeriyor Bugün yapayım 15 gün sonra tekrar yapmazsam başlıyor sen hiç yapmıyorsun diye
Ben ikisinide soğuk döküyorum canımHepsi aynı demekki
Nevoş ben şerbeti soğuk, baklavayı fırından çıkartıp ilk sıcağı gidince birleştiriyorum. Akıl akıldan üstündür, bana başka yöntem varsa söyle
Torku’nun şekerini kullanıyorum canım. Soğuk su ve şekeri beraber kaynatıyorum limon dilimi ile. O zaman soğutayım hamuru da, şerbet soğudu.Ben ikisinide soğuk döküyorum canımAma şerbetin yapım aşaması önemli.Ben şeker,su,limon tuzu koyup kaynatıyorum.Onu soğutup 3-5 saat öncesinden döküyorum.Ama önce su kaynatıp sonra şekeri ekliyorsan sıcak şerbet dökülebiliyor
Ama şunu söyleyeyim en iyi bildiğin yöntem her zaman yaptığın yöntemdir...Birde şekerin kalitesi önemli.Ben geçen bal küpü ile yaptım çok istediğim kıvam olmadı.Bimin kendi şekeri ile yapınca şerbet çok güzel oluyor.Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?