• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Çok teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz sağ salim kavuşalım :KK36::dua:

Amin canım. Hayırlısıyla, sağlık sıhhatle kucaklarımıza almak nasip olsun :KK200::KK200:

Evettttt :rolleyes: ben de inanamıyorum hala, çok şükür.. Rabbim her isteyene hayırlısıyla nasip etsin inşallah :KK36::KK36:

Amin canım, darısı tüm isteyenlerin başına, tabi başta yasminsay ve cocomun inşallah :KK200::KK200:
Rabbim çifte mutluluk nasip etti ailemize, elhamdulillah :KK36: inşallah sağlıkla kucağımıza almamız da nasip olur :KK200:
Hayirli ugurlu olsun tebrik ederim Saglikli bir hamilelik,saglikli kolay dogumlarin olsun insallah. Darisi isteyen herkese.:KK200::dua:

LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet hayırlı olsun canım çok sevindim vallahi Allh kucağınıza almayı nasip etsin inşallah aynı zamanlarda teyze olacaksınız ne güzel maşallah darısı yasminin coconun ve tüm anne olmak isteyenlerin başına :KK36::anne:

Amin canım. Hayırlısıyla, sağlık sıhhatle kucaklarımıza almak nasip olsun :KK200::KK200:

Evettttt :rolleyes: ben de inanamıyorum hala, çok şükür.. Rabbim her isteyene hayırlısıyla nasip etsin inşallah :KK36::KK36:

Amin canım, darısı tüm isteyenlerin başına, tabi başta yasminsay ve cocomun inşallah :KK200::KK200:
Rabbim çifte mutluluk nasip etti ailemize, elhamdulillah :KK36: inşallah sağlıkla kucağımıza almamız da nasip olur :KK200:
İnşallah canlar:KK60::KK68:

HAHAha hep boyle sallasana sana da bana da pek yakisiyor yaaa arkidis olmak
Benimle bir arkadaş olan pişman bir olmayan :KK53:
bana arkidis değil gardaş lazımmış gardasss :eğlence::eğlence::eğlence:
Habamsinifi güle güle de okuldan gidiyorlarken birbirlerini hatırlamak için birşeyler veriyorlar ya iki kişide biyerlerini kesiyorlar birlestirip kan kardeşi olmak için hah öyle bişey lazim :rapci::rapci:

Benimle bir arkadaş olan pişman bir olmayan :KK53:
bana arkidis değil gardaş lazımmış gardasss :eğlence::eğlence::eğlence:
Habamsinifi güle güle de okuldan gidiyorlarken birbirlerini hatırlamak için birşeyler veriyorlar ya iki kişide biyerlerini kesiyorlar birlestirip kan kardeşi olmak için hah öyle bişey lazim :rapci::rapci:
Keseriz abla nolacak derdin o olsun beya

images.jpeg

Günaydın hayırlı sabahlar mutlu pazarlar

İnanamiyorum .... çok mutlu oldum... hayırlı uğurlı olsun cnm...

Back