• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Ay heyecan yaptım :-)
Daha yarışma başlamadı bile.
Kalp dayanmaz yahu nasıl üstüste katılabiliyorsunuz?
Başlangıcın pazara denk gelmesi iyi oldu.pazar kahvaltısı hazırlarken aradan çıkıverir
O zaman ilk tarif senden gelebilir:)

Sizce oylama neye göre olur? Birinci hangisinden çıkar

Sunum

Orijinal tarif

Klasik tarif

Fikrinizi belirtiniz hanımlar :)
ben orijinal bir poğaça birinci olabilir diyorum
Sunum canım;)

Sizce oylama neye göre olur? Birinci hangisinden çıkar

Sunum

Orijinal tarif

Klasik tarif

Fikrinizi belirtiniz hanımlar :)
ben orijinal bir poğaça birinci olabilir diyorum
Ben de sunum diyorum. Çünkü oy verirken hep son fotoğraflara bakarak verdim.

Galiba öyle olacak :)
Evde 3 erkek olunca kahvaltılar düğün yemeği tadında geçiyor :confused:
Allah'tan sadece pazar günleri bu kadar detaylı oluyor. Yoksa can dayanmaz :)
Allah kolaylık versin canım:nazar:

Kızlar çok teşekkür ederiz iki hafta arayla müjdeli haberler aldık elhamdülillah darısı tüm isteyenlere olsun :KK68:
Ya ama böyle hamiş haberlerini alınca çok mutlu oluyorum rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Kızlar çok teşekkür ederiz iki hafta arayla müjdeli haberler aldık elhamdülillah darısı tüm isteyenlere olsun :KK68:
LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet hayırlı olsun canım çok sevindim vallahi Allh kucağınıza almayı nasip etsin inşallah aynı zamanlarda teyze olacaksınız ne güzel maşallah darısı yasminin coconun ve tüm anne olmak isteyenlerin başına :36::anne:

Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşaallah:anneadayı:
Seni de tebrik ederim ablaa Emira SY Emira SY :lülülü::KK15:
Çok teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz sağ salim kavuşalım :KK36::dua:

LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet
Emira SY Emira SY
Bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah :KK200:
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Amin canım. Hayırlısıyla, sağlık sıhhatle kucaklarımıza almak nasip olsun :KK200::KK200:

Ayyy ayyyy bu gözler neler görüyor...:anneadayı::nazar:Canım hamile misin sahiden:halay:Çok şükür:dua:
Evettttt :rolleyes: ben de inanamıyorum hala, çok şükür.. Rabbim her isteyene hayırlısıyla nasip etsin inşallah :KK36::KK36:

Canımm ne kadar sevindim anlatamam. Rabbim nazardan saklasın. Sağlıkla al kucağına inşallah. Allah nasip etti ne güzel. Ablanla beraber ay çok hoş:KK200::KK200:
Darısı yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. ve CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle canlara inşallah:KK36:
Amin canım, darısı tüm isteyenlerin başına, tabi başta yasminsay ve cocomun inşallah :KK200::KK200:
Rabbim çifte mutluluk nasip etti ailemize, elhamdulillah :KK36: inşallah sağlıkla kucağımıza almamız da nasip olur :KK200:

Çok teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz sağ salim kavuşalım :KK36::dua:

Amin canım. Hayırlısıyla, sağlık sıhhatle kucaklarımıza almak nasip olsun :KK200::KK200:

Evettttt :rolleyes: ben de inanamıyorum hala, çok şükür.. Rabbim her isteyene hayırlısıyla nasip etsin inşallah :KK36::KK36:

Amin canım, darısı tüm isteyenlerin başına, tabi başta yasminsay ve cocomun inşallah :KK200::KK200:
Rabbim çifte mutluluk nasip etti ailemize, elhamdulillah :KK36: inşallah sağlıkla kucağımıza almamız da nasip olur :KK200:
Amin canım inşaallah hayırlı olsun:anneadayı::nazar:

Back