En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Oyum leylmira ya gitti. Zaten yeme ataklarim varken burada daha fazla durmayacagim. Hayirlisi olsun.
Aklinyolucugum cok tesekkur ederim keske ikram edebilme sansimiz olsaydi :) fakat goruyorsunki yine sonlardayim hayir nerde yanlis yapiyorum acaba

Hayırdır canım ne oldu
Ay canım benim çocukları oyun oyun atıyordum scooter sürüyorlar işte araba sürüyorlar bir anda benim oğlan Feryadı basınca scooter direksiyonu sen yan dön Benim oğlanın gözünu kesmis çocuğun gözü çıktı zannettim elimi kapatmamla dosdoğru acil oradan başka hastaneye sevk dikiş atılmalar vesaire Beynim döndü Şu an bir iki saat oldu Eve geldik çok şükür çok Ucuz atlattık santim farkı ile Allah esirgesin çocuğumun gözüne Bir şey olmadı

Allah korumusss cok uzuldum Rabbim beterinden korusun insallah cok gecmis olsun canim
Yavrumm yaa kiyamam

Allah korumusss cok uzuldum Rabbim beterinden korusun insallah cok gecmis olsun canim
Yavrumm yaa kiyamam
Ya canim.benim oglan kiz guzeli bisey bi cocuga hep boyle oluyor kuzum geldi simdi yanima yatti cumlemizin evladini korusun rabbim ama omrumden omur gitti

Ya canim.benim oglan kiz guzeli bisey bi cocuga hep boyle oluyor kuzum geldi simdi yanima yatti cumlemizin evladini korusun rabbim ama omrumden omur gitti
Gitmezmi canim yaa onlarin tirnagi kanasa bizim kalbimiz acir sadaka ver bol bol cocuk sevindir insallah yerimede minigi op cok gecmis olsun

Çok geçmiş olsun canım
Allah korumuş.Acil şifalar diliyorum.

Çokk geçmiş olsunn miniklere bişey olmasın hiç ya dayanamıyorum

Çok çok geçmiş olsun canım ya, olacak oluyor malesef. Allah beterinden sakınsın.

Çok geçmişler olsun, Allah esirgesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…