- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Netteki tarifleri de bizim gibi insan evlatları yapıyor sonuçta. Abartmamak lazımİltifat etmedim ama netten alınmış gibi işte :)) gerçekten hepsi de birbirinden güzel.
Aklinyolucugum cok tesekkur ederim keske ikram edebilme sansimiz olsaydi :) fakat goruyorsunki yine sonlardayim hayir nerde yanlis yapiyorum acabaOyumleylmira ya gitti. Zaten yeme ataklarim varken burada daha fazla durmayacagim. Hayirlisi olsun.
O nasil oliyi guzel dediysen bir iltifat iste buİltifat etmedim ama netten alınmış gibi işte :)) gerçekten hepsi de birbirinden güzel.
Ay canım benim çocukları oyun oyun atıyordum scooter sürüyorlar işte araba sürüyorlar bir anda benim oğlan Feryadı basınca scooter direksiyonu sen yan dön Benim oğlanın gözünu kesmis çocuğun gözü çıktı zannettim elimi kapatmamla dosdoğru acil oradan başka hastaneye sevk dikiş atılmalar vesaire Beynim döndü Şu an bir iki saat oldu Eve geldik çok şükür çok Ucuz atlattık santim farkı ile Allah esirgesin çocuğumun gözüne Bir şey olmadıHayırdır canım ne oldu
Allah korumusssAy canım benim çocukları oyun oyun atıyordum scooter sürüyorlar işte araba sürüyorlar bir anda benim oğlan Feryadı basınca scooter direksiyonu sen yan dön Benim oğlanın gözünu kesmis çocuğun gözü çıktı zannettim elimi kapatmamla dosdoğru acil oradan başka hastaneye sevk dikiş atılmalar vesaire Beynim döndü Şu an bir iki saat oldu Eve geldik çok şükür çok Ucuz atlattık santim farkı ile Allah esirgesin çocuğumun gözüne Bir şey olmadı
Ya canim.benim oglan kiz guzeli bisey bi cocuga hep boyle oluyor kuzum geldi simdi yanima yatti cumlemizin evladini korusun rabbim ama omrumden omur gittiAllah korumussscok uzuldum Rabbim beterinden korusun insallah cok gecmis olsun canim
Yavrumm yaa kiyamam
Gitmezmi canim yaa onlarin tirnagi kanasa bizim kalbimiz acir sadaka ver bol bol cocuk sevindir insallah yerimede minigi op cok gecmis olsunYa canim.benim oglan kiz guzeli bisey bi cocuga hep boyle oluyor kuzum geldi simdi yanima yatti cumlemizin evladini korusun rabbim ama omrumden omur gitti
iltifat değil diyor çok güzel diyor. Ne anlarsan anla diyorO nasil oliyi guzel dediysen bir iltifat iste bu
Netten aldik bedavaya getirdik
Çok geçmiş olsun canımAy canım benim çocukları oyun oyun atıyordum scooter sürüyorlar işte araba sürüyorlar bir anda benim oğlan Feryadı basınca scooter direksiyonu sen yan dön Benim oğlanın gözünu kesmis çocuğun gözü çıktı zannettim elimi kapatmamla dosdoğru acil oradan başka hastaneye sevk dikiş atılmalar vesaire Beynim döndü Şu an bir iki saat oldu Eve geldik çok şükür çok Ucuz atlattık santim farkı ile Allah esirgesin çocuğumun gözüne Bir şey olmadı
Çokk geçmiş olsunn miniklere bişey olmasın hiç ya dayanamıyorumAy canım benim çocukları oyun oyun atıyordum scooter sürüyorlar işte araba sürüyorlar bir anda benim oğlan Feryadı basınca scooter direksiyonu sen yan dön Benim oğlanın gözünu kesmis çocuğun gözü çıktı zannettim elimi kapatmamla dosdoğru acil oradan başka hastaneye sevk dikiş atılmalar vesaire Beynim döndü Şu an bir iki saat oldu Eve geldik çok şükür çok Ucuz atlattık santim farkı ile Allah esirgesin çocuğumun gözüne Bir şey olmadı
Gitmezmi canim yaa onlarin tirnagi kanasa bizim kalbimiz acir sadaka ver bol bol cocuk sevindir insallah yerimede minigi op cok gecmis olsun
Çok geçmiş olsun canım
Allah korumuş.Acil şifalar diliyorum.
Sagolun canlar Allah razi olsunÇokk geçmiş olsunn miniklere bişey olmasın hiç ya dayanamıyorum
Çok çok geçmiş olsun canım ya, olacak oluyor malesef. Allah beterinden sakınsın.Ay canım benim çocukları oyun oyun atıyordum scooter sürüyorlar işte araba sürüyorlar bir anda benim oğlan Feryadı basınca scooter direksiyonu sen yan dön Benim oğlanın gözünu kesmis çocuğun gözü çıktı zannettim elimi kapatmamla dosdoğru acil oradan başka hastaneye sevk dikiş atılmalar vesaire Beynim döndü Şu an bir iki saat oldu Eve geldik çok şükür çok Ucuz atlattık santim farkı ile Allah esirgesin çocuğumun gözüne Bir şey olmadı
Aynen öyle diyorum,iltifat değil diyor çok güzel diyor. Ne anlarsan anla diyor
Çok geçmişler olsun, Allah esirgesin...Ay canım benim çocukları oyun oyun atıyordum scooter sürüyorlar işte araba sürüyorlar bir anda benim oğlan Feryadı basınca scooter direksiyonu sen yan dön Benim oğlanın gözünu kesmis çocuğun gözü çıktı zannettim elimi kapatmamla dosdoğru acil oradan başka hastaneye sevk dikiş atılmalar vesaire Beynim döndü Şu an bir iki saat oldu Eve geldik çok şükür çok Ucuz atlattık santim farkı ile Allah esirgesin çocuğumun gözüne Bir şey olmadı
Amin canm Allah raziolsunÇok çok geçmiş olsun canım ya, olacak oluyor malesef. Allah beterinden sakınsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?