En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Evet cok uzuluyorum benimkilerin heryeri dikisli kizda oglanda sagol canimsenin boncugada cok gecmi olsun

Bir problem olursa atlar uçar gelirim hemşerim (cengaver imojisi)

Geçmişler olsun canım benim.

4 oy fark var daha oncede iki kisinin birinciligi aldigi olmustu insallah ikiside birinci olur Ramazana girerken bereket ne guzel :))
3 e düştü
Bir biri oy alıyor, bir diğeri
Bu defa çok az oy kullanılmadı mı yaa?

4 oy fark var daha oncede iki kisinin birinciligi aldigi olmustu insallah ikiside birinci olur Ramazana girerken bereket ne guzel :))
Ayy bizimkinde öyle oldu.. iki kişi birinci olduk.. kaybetsem çok üzüldülürdüm bikaç oy farkla kazansam yine çok üzülürdüm.. çok şükür kazen in son oyu ile berabere kaldık :))

Ayy bizimkinde öyle oldu.. iki kişi birinci olduk.. kaybetsem çok üzüldülürdüm bikaç oy farkla kazansam yine çok üzülürdüm.. çok şükür kazen in son oyu ile berabere kaldık :))
Bu kezde Munenin son oyuyla olacak o galiba ikinizede hediye gitmismiydi

Kazen kullandi oyunu vahh ki ne vahhsana niye profil madalyasi gelmedi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…