• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
evlaefe evlaefe canım çok geçmiş olsun ya Allah korumuş dün Tuna da düştü kafasını yatağın keskin tarafına gelmiş kanadı filan ama geçti gitti çok şükür ne kadar dikkat etsekte bazen engel olamıyoruz Allah’a emanetler yavrularımız :KK3:
Evet cok uzuluyorum benimkilerin heryeri dikisli kizda oglanda sagol canim:KK200:senin boncugada cok gecmi olsun

Sağolasın canım benim.:KK19::KK74:

Kayınvalidemler yeni daireye, ben onun çıktığı daireye geçeceğim. Görümcem de en alt kata gelecek Ramazandan sonra, topluca aynı binada olacağız.
Artık hakkımızda hayırlısı:KK70:

Bir problem olursa atlar uçar gelirim hemşerim :sinirli:(cengaver imojisi)

evlaefe evlaefe canım çok geçmiş olsun ya Allah korumuş dün Tuna da düştü kafasını yatağın keskin tarafına gelmiş kanadı filan ama geçti gitti çok şükür ne kadar dikkat etsekte bazen engel olamıyoruz Allah’a emanetler yavrularımız :KK3:
Geçmişler olsun canım benim.

4 oy fark var daha oncede iki kisinin birinciligi aldigi olmustu insallah ikiside birinci olur Ramazana girerken bereket ne guzel :))
3 e düştü :kahve:
Bir biri oy alıyor, bir diğeri :işsiz:
Bu defa çok az oy kullanılmadı mı yaa?:KK53:

4 oy fark var daha oncede iki kisinin birinciligi aldigi olmustu insallah ikiside birinci olur Ramazana girerken bereket ne guzel :))
Ayy bizimkinde öyle oldu.. iki kişi birinci olduk.. kaybetsem çok üzüldülürdüm bikaç oy farkla kazansam yine çok üzülürdüm.. çok şükür kazen in son oyu ile berabere kaldık :))

Ayy bizimkinde öyle oldu.. iki kişi birinci olduk.. kaybetsem çok üzüldülürdüm bikaç oy farkla kazansam yine çok üzülürdüm.. çok şükür kazen in son oyu ile berabere kaldık :))
Bu kezde Munenin son oyuyla olacak o galiba :48: ikinizede hediye gitmismiydi :64:

Kazen Kazen kullandi oyunu vahh ki ne vahh:KK70:sana niye profil madalyasi gelmedi canim

Back