- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cok uzuluyorum benimkilerin heryeri dikisli kizda oglanda sagol canimsenin boncugada cok gecmi olsunevlaefe canım çok geçmiş olsun ya Allah korumuş dün Tuna da düştü kafasını yatağın keskin tarafına gelmiş kanadı filan ama geçti gitti çok şükür ne kadar dikkat etsekte bazen engel olamıyoruz Allah’a emanetler yavrularımız
Sağolasın canım benim.
Kayınvalidemler yeni daireye, ben onun çıktığı daireye geçeceğim. Görümcem de en alt kata gelecek Ramazandan sonra, topluca aynı binada olacağız.
Artık hakkımızda hayırlısı
Beterinden korusun Allah canım sağolEvet cok uzuluyorum benimkilerin heryeri dikisli kizda oglanda sagol canimsenin boncugada cok gecmi olsun
Beterinden korusun Allah canım sağol
Sagol canim cok tesekkurlerÇok geçmişler olsun, Allah esirgesin...
Geçmişler olsun canım benim.evlaefe canım çok geçmiş olsun ya Allah korumuş dün Tuna da düştü kafasını yatağın keskin tarafına gelmiş kanadı filan ama geçti gitti çok şükür ne kadar dikkat etsekte bazen engel olamıyoruz Allah’a emanetler yavrularımız
Sağolasın hemşerim, düşünmen yeter.Bir problem olursa atlar uçar gelirim hemşerim (cengaver imojisi)
Hayirlisi canim
Sağolasn kuzum canımGeçmişler olsun canım benim.
4 oy fark var daha oncede iki kisinin birinciligi aldigi olmustu insallah ikiside birinci olur Ramazana girerken bereket ne guzel :))
3 e düştü4 oy fark var daha oncede iki kisinin birinciligi aldigi olmustu insallah ikiside birinci olur Ramazana girerken bereket ne guzel :))
Ayy bizimkinde öyle oldu.. iki kişi birinci olduk.. kaybetsem çok üzüldülürdüm bikaç oy farkla kazansam yine çok üzülürdüm.. çok şükür kazen in son oyu ile berabere kaldık :))4 oy fark var daha oncede iki kisinin birinciligi aldigi olmustu insallah ikiside birinci olur Ramazana girerken bereket ne guzel :))
Bu kezde Munenin son oyuyla olacak o galiba ikinizede hediye gitmismiydiAyy bizimkinde öyle oldu.. iki kişi birinci olduk.. kaybetsem çok üzüldülürdüm bikaç oy farkla kazansam yine çok üzülürdüm.. çok şükür kazen in son oyu ile berabere kaldık :))
Aynı hediye geldi aynı saatlerde.. önce ona gitti 1 saate kalmadan benimki geldi :))Bu kezde Munenin son oyuyla olacak o galiba ikinizede hediye gitmismiydi
Kazen kullandi oyunu vahh ki ne vahhsana niye profil madalyasi gelmedi canimAyy bizimkinde öyle oldu.. iki kişi birinci olduk.. kaybetsem çok üzüldülürdüm bikaç oy farkla kazansam yine çok üzülürdüm.. çok şükür kazen in son oyu ile berabere kaldık :))
Geldi de o üyeliği bazı sebeplerden kapattım buna da vermedilerKazen kullandi oyunu vahh ki ne vahhsana niye profil madalyasi gelmedi canim