Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evlaefe
canım çok geçmiş olsun ya Allah korumuş dün Tuna da düştü kafasını yatağın keskin tarafına gelmiş kanadı filan ama geçti gitti çok şükür ne kadar dikkat etsekte bazen engel olamıyoruz Allah’a emanetler yavrularımız
evlaefe
canım çok geçmiş olsun ya Allah korumuş dün Tuna da düştü kafasını yatağın keskin tarafına gelmiş kanadı filan ama geçti gitti çok şükür ne kadar dikkat etsekte bazen engel olamıyoruz Allah’a emanetler yavrularımız
Kayınvalidemler yeni daireye, ben onun çıktığı daireye geçeceğim. Görümcem de en alt kata gelecek Ramazandan sonra, topluca aynı binada olacağız.
Artık hakkımızda hayırlısı
evlaefe
Ayy bizimkinde öyle oldu.. iki kişi birinci olduk.. kaybetsem çok üzüldülürdüm bikaç oy farkla kazansam yine çok üzülürdüm.. çok şükür kazen in son oyu ile berabere kaldık :))
Ayy bizimkinde öyle oldu.. iki kişi birinci olduk.. kaybetsem çok üzüldülürdüm bikaç oy farkla kazansam yine çok üzülürdüm.. çok şükür kazen in son oyu ile berabere kaldık :))