Mune
ablaa nerelerdesin ben siyasetten uzaklastim o yuzden gormuyorum seni fazlabanlanasim geldi nede guzel cimbizliyordun elini sevsinler oy kullandin mi sen buralaaa cok sessiz
Mune
ablaa nerelerdesin ben siyasetten uzaklastim o yuzden gormuyorum seni fazlabanlanasim geldi nede guzel cimbizliyordun elini sevsinler oy kullandin mi sen buralaaa cok sessiz
Aksiyon, gerilim, heyecan dolu bir müzik koyayım oy verirken
3 gün varsa iyiymiş, anacım diğer bölümlere bakmaktan yarışma tarihini takip edemiyorum ki
Aksiyon, gerilim, heyecan dolu bir müzik koyayım oy verirken
3 gün varsa iyiymiş, anacım diğer bölümlere bakmaktan yarışma tarihini takip edemiyorum ki
Görümcemin bebek mevlüdü vardı bugün, dün temizliğini yaptım, bugünde yemekleri yaptık kayınvalidemle. Misafir karşıla, servisleri yap, topla-yıka-kaldır. Büyük tencereleri de eve getirdim, ovup yıkadım. Resmen pertin de pertiyim.
Daha evleri temizleyip, taşınma işi var.
Takviye almadan, güne başlayamaz hale geldim.
Görümcemin bebek mevlüdü vardı bugün, dün temizliğini yaptım, bugünde yemekleri yaptık kayınvalidemle. Misafir karşıla, servisleri yap, topla-yıka-kaldır. Büyük tencereleri de eve getirdim, ovup yıkadım. Resmen pertin de pertiyim.
Daha evleri temizleyip, taşınma işi var.
Takviye almadan, güne başlayamaz hale geldim.
Rabbim herkese senin gibi gelin nasip etsin maşaallahRabbim gönlündekini en yakında nasip etsin inşaallah
Kolay değil canım o kadar işi yapmak
Evi neden taşıyorsunuzYeni ev mi
Rabbim herkese senin gibi gelin nasip etsin maşaallahRabbim gönlündekini en yakında nasip etsin inşaallah
Kolay değil canım o kadar işi yapmak
Evi neden taşıyorsunuzYeni ev mi
Kayınvalidemler yeni daireye, ben onun çıktığı daireye geçeceğim. Görümcem de en alt kata gelecek Ramazandan sonra, topluca aynı binada olacağız.
Artık hakkımızda hayırlısı