En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ablaa nerelerdesin ben siyasetten uzaklastim o yuzden gormuyorum seni fazlabanlanasim geldi nede guzel cimbizliyordun elini sevsinler oy kullandin mi sen buralaaa cok sessiz
Sitedeyim :) ablacım ben de oraya bir sorun şikayet olmadıkça girmemeye çalışıyorum, dipsiz bir kuyu gibi çünkü

Cıksss daha kullanmadım, zaman dolmadı değil mi?
Vakit bulunca dalarım buraya, neden sessiz bıraktınız diye hesap sorarım

O dipsiz kuyuya girince cikamiyosun zatiigerinsayim son 3 gunson dakikaya kadar heyecanlandiracaksin bizi o zaman

O dipsiz kuyuya girince cikamiyosun zatiigerinsayim son 3 gunson dakikaya kadar heyecanlandiracaksin bizi o zaman

Aksiyon, gerilim, heyecan dolu bir müzik koyayım oy verirken
3 gün varsa iyiymiş, anacım diğer bölümlere bakmaktan yarışma tarihini takip edemiyorum ki

Hayırdır ne yaptın
İyiyim canım çok şükürBen de bugün yorgunum
Görümcemin bebek mevlüdü vardı bugün, dün temizliğini yaptım, bugünde yemekleri yaptık kayınvalidemle. Misafir karşıla, servisleri yap, topla-yıka-kaldır. Büyük tencereleri de eve getirdim, ovup yıkadım. Resmen pertin de pertiyim.
Daha evleri temizleyip, taşınma işi var.
Takviye almadan, güne başlayamaz hale geldim.

Rabbim herkese senin gibi gelin nasip etsin maşaallahRabbim gönlündekini en yakında nasip etsin inşaallah
Kolay değil canım o kadar işi yapmak
Evi neden taşıyorsunuzYeni ev mi

Rabbim herkese senin gibi gelin nasip etsin maşaallahRabbim gönlündekini en yakında nasip etsin inşaallah
Kolay değil canım o kadar işi yapmak
Evi neden taşıyorsunuzYeni ev mi
Sağolasın canım benim.

Kayınvalidemler yeni daireye, ben onun çıktığı daireye geçeceğim. Görümcem de en alt kata gelecek Ramazandan sonra, topluca aynı binada olacağız.
Artık hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…