- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
O madalya bu profile gelecekSağol canımPes etmek yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O madalya bu profile gelecekSağol canımPes etmek yok
Kesinlikle katiliyorum tencerenin dibindeki sarma kadae lezzetlisi yok hele eksiliyseBoşverr, sarmanın lezzetli olanı, ağzı burnu kaymış ve tencere dibinde kalmış olanıdır.
Bak yine canım sarma çekti.
Accukta dibi tuttuysa, offfffffff.Kesinlikle katiliyorum tencerenin dibindeki sarma kadae lezzetlisi yok hele eksiliyse
Aynen gelecekO madalya bu profile gelecek
Diktir canım, sadece burada kullanmayacaksın nasılsa.O zaman keramet kırmızı örtüdeYa ben uzun zamandır sunumlarda kullanmak için puanlı kırmızı örtü diktirmeyi düşünüyordum.Şimdi onu diktirirsem yanlış anlaşılabilir miBaşka renk mi bulayım
Moru ben de istiyorum.En sevdiğim renktirNe güzel kendin dikecek mişsinDiktir canım, sadece burada kullanmayacaksın nasılsa.
Bende bir gold, birde mor kumaş aldım. Dikeceğim inşallah.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/iftar-sofralari.1011993/Kizlar su ramazan soflarinin linkini nasil bulucam biriniz atsaniz merak ettim olay sarma olayi mi nedir
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/iftar-sofralari.1011993/page-229Kizlar su ramazan soflarinin linkini nasil bulucam biriniz atsaniz merak ettim olay sarma olayi mi nedir
Dikiş öğretmeniyim aslında. Senelerce dışarı iş yaptım, artık tamamen evimdeyimMoru ben de istiyorum.En sevdiğim renktirNe güzel kendin dikecek mişsin
Hayırlı geceler olsun canım benimBen kaçtım biraz işlerim var.Hayırlı geceler
Ne kadar güzel canım10 parmağında 10 marifetDikiş öğretmeniyim aslında. Senelerce dışarı iş yaptım, artık tamamen evimdeyim
Ben sumak ekşisi kullanırım cnm :)) doğulıyuz bizz.. acılı ekşili yaparız sarmayı dolmayı..Kesinlikle katiliyorum tencerenin dibindeki sarma kadae lezzetlisi yok hele eksiliyse
İyi geceler canım benimHerkese iyi geceler bende kactim
Bende nar eksisi ve limon kullanirim bol zeytinyagi ve kus uzumu amannn ben ne diyorum gece gece. Hele de diyetteyim agzima suremem ama canim cekti. Neyse ben gittimBen sumak ekşisi kullanırım cnm :))
Yok işte bizim zeytinyağlı da acılı fln olur..Bende nar eksisi ve limon kullanirim bol zeytinyagi ve kus uzumu amannn ben ne diyorum gece gece. Hele de diyetteyim agzima suremem ama canim cekti. Neyse ben gittim
Aynen canım benim, bol acı biber salçalı, sumak ekşili, reyhanlı. Ağlamak istiyorum, sarmaaaaaaa SARMAAAAAAYok işte bizim zeytinyağlı da acılı fln olur..