• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Vay be cok ilgincmis yemeklerin oldugu kategoride bile cimbizlar hava da mi ucustu, ne diyim. Umarim bu sene boyle olaylar olmasin.
Olmaz canım inşaallah:KK19:Ben olacağını hiç düşünmüyorum:KK45:

Benim 20den fazla olmuştur ve altı üstü 2 defa kazandım.Tariflerim ve sunumları kötü mü acaba:skandal:
Sen bu işin pirisin.. katılmış olmak için katılıyorsun.. kazanmak için katılsan hepimiz toz duman oluruz :skandal:

Smile Forever Smile Forever cnm senin neden kazanamadığını buldum koşş...

Kırmızı dururken mavi örtü kullanmışsın :-)
Ayy olur mu ben gecen kategori kirmizi sunum yapmistim askla cilekli tartoletlerim vardi 8 9 oy anca almistim tam rezillikti.
Ilk kategorim corbalardi 46 47 kusur oy almistim hem de bastan savma sunumla:KK70:

Ben hep oylayan taraftim. Corbalar kategorisiyle bir hirs geldi bana. Kazanacam da kazanacam yani :halay:
Artik 3 mu olur 5 mi 10 mu bilmiyorum. :KK70:
Ramazan’da ben daha üye bile değildim:KK70::KK70: Ki siteden haberim Ramazan sonrasında oldu:KK75:

4. katılımım, ardı gelir mi bilmiyorum.:KK42:

Ramazanda sarmanı gelişigüzel mi sardın hippom. Oruçken dikkat edemedin mi:KK70: insan kalem gibi sarar:KK70:
Yaa sorma yaa.. nerden buldun onu.. çok güzel sarmıştım ama ilk defa açıldı sarmam.. en düzgünleri bunlardı çaktırma ;)

Ayy olur mu ben gecen kategori kirmizi sunum yapmistim askla cilekli tartoletlerim vardi 8 9 oy anca almistim tam rezillikti.
Ilk kategorim corbalardi 46 47 kusur oy almistim hem de bastan savma sunumla:KK70:
Tartoletler senin mi :)) ben o günden beri tartolet yapıcam inanır mısın?? Yapınca atarım sanada.. çok severim ama hazırı pahalı :)) tart kalıbım yoktu baktım sen silikon kullanmışsın onlar var bende.. denicem..

Yaa sorma yaa.. nerden buldun onu.. çok güzel sarmıştım ama ilk defa açıldı sarmam.. en düzgünleri bunlardı çaktırma :KK66:
Konuyu sonlarında yakaladım, üşenmemiş sarmışsın, millet teyzesine sardırmış gelmiş laf etmiş birde. :63:

Konuyu sonlarında yakaladım, üşenmemiş sarmışsın, millet teyzesine sardırmış gelmiş laf etmiş birde. :63:
Kızz hepsini ben yaptım hepsini.. eşim yeter artık oturalım dedi.. bebeğimde 10 aylık falandı düşün :))

Kızz hepsini ben yaptım hepsini.. eşim yeter artık oturalım dedi.. bebeğimde 10 aylık falandı düşün :))
Boşverr, sarmanın lezzetli olanı, ağzı burnu kaymış ve tencere dibinde kalmış olanıdır.:kk77:

Bak yine canım sarma çekti.:işsiz:

Tartoletler senin mi :)) ben o günden beri tartolet yapıcam inanır mısın?? Yapınca atarım sanada.. çok severim ama hazırı pahalı :)) tart kalıbım yoktu baktım sen silikon kullanmışsın onlar var bende.. denicem..
Hah evet evet iste onlar o ask dolu tartoletler benimdi ve 8 10 oy alinca tum hevesim kacmisti gercekten. :sus::sus:
Disarida yarim kilosu 20 25 liraya geliyor icinede 8 10 tane dusuyor. Evde bana maliyeti 20 lira felandi sanirim. Bir suru de cikmisti.:super:

Back