Olmaz canım inşaallahBen olacağını hiç düşünmüyorumVay be cok ilgincmis yemeklerin oldugu kategoride bile cimbizlar hava da mi ucustu, ne diyim. Umarim bu sene boyle olaylar olmasin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz canım inşaallahBen olacağını hiç düşünmüyorumVay be cok ilgincmis yemeklerin oldugu kategoride bile cimbizlar hava da mi ucustu, ne diyim. Umarim bu sene boyle olaylar olmasin.
Sen bu işin pirisin.. katılmış olmak için katılıyorsun.. kazanmak için katılsan hepimiz toz duman oluruzBenim 20den fazla olmuştur ve altı üstü 2 defa kazandım.Tariflerim ve sunumları kötü mü acaba
Tabi ki herkes senin gibi eski mi
Yaşlılığında hiç çekilmiyor seninOlmaz bu yıl yine ortalığı karıştırmam lazım
Ayy olur mu ben gecen kategori kirmizi sunum yapmistim askla cilekli tartoletlerim vardi 8 9 oy anca almistim tam rezillikti.
Sağol canımSen bu gece beni övmeye mi geldinSen bu işin pirisin.. katılmış olmak için katılıyorsun.. kazanmak için katılsan hepimiz toz duman oluruz
Ramazan’da ben daha üye bile değildim Ki siteden haberim Ramazan sonrasında olduBen hep oylayan taraftim. Corbalar kategorisiyle bir hirs geldi bana. Kazanacam da kazanacam yani
Artik 3 mu olur 5 mi 10 mu bilmiyorum.
Sensin yaşlıYaşlılığında hiç çekilmiyor senin
Yaa sorma yaa.. nerden buldun onu.. çok güzel sarmıştım ama ilk defa açıldı sarmam.. en düzgünleri bunlardı çaktırma4. katılımım, ardı gelir mi bilmiyorum.
Ramazanda sarmanı gelişigüzel mi sardın hippom. Oruçken dikkat edemedin mi insan kalem gibi sarar
Yok olur mu ben cok begeniyorum sahsenBenim 20den fazla olmuştur ve altı üstü 2 defa kazandım.Tariflerim ve sunumları kötü mü acaba
Tartoletler senin mi :)) ben o günden beri tartolet yapıcam inanır mısın?? Yapınca atarım sanada.. çok severim ama hazırı pahalı :)) tart kalıbım yoktu baktım sen silikon kullanmışsın onlar var bende.. denicem..Ayy olur mu ben gecen kategori kirmizi sunum yapmistim askla cilekli tartoletlerim vardi 8 9 oy anca almistim tam rezillikti.
Ilk kategorim corbalardi 46 47 kusur oy almistim hem de bastan savma sunumla
Sağol canımPes etmek yokYok olur mu ben cok begeniyorum sahsen
Konuyu sonlarında yakaladım, üşenmemiş sarmışsın, millet teyzesine sardırmış gelmiş laf etmiş birde.Yaa sorma yaa.. nerden buldun onu.. çok güzel sarmıştım ama ilk defa açıldı sarmam.. en düzgünleri bunlardı çaktırma
Ben o donemlerde sadece oy veriyordum. Hic katilmak aklima gelmiyordu valla.Ramazan’da ben daha üye bile değildim Ki siteden haberim Ramazan sonrasında oldu
Kızz hepsini ben yaptım hepsini.. eşim yeter artık oturalım dedi.. bebeğimde 10 aylık falandı düşün :))Konuyu sonlarında yakaladım, üşenmemiş sarmışsın, millet teyzesine sardırmış gelmiş laf etmiş birde.
Boşverr, sarmanın lezzetli olanı, ağzı burnu kaymış ve tencere dibinde kalmış olanıdır.Kızz hepsini ben yaptım hepsini.. eşim yeter artık oturalım dedi.. bebeğimde 10 aylık falandı düşün :))
Hah evet evet iste onlar o ask dolu tartoletler benimdi ve 8 10 oy alinca tum hevesim kacmisti gercekten.Tartoletler senin mi :)) ben o günden beri tartolet yapıcam inanır mısın?? Yapınca atarım sanada.. çok severim ama hazırı pahalı :)) tart kalıbım yoktu baktım sen silikon kullanmışsın onlar var bende.. denicem..
O zaman keramet kırmızı örtüdeYa ben uzun zamandır sunumlarda kullanmak için puanlı kırmızı örtü diktirmeyi düşünüyordum.Şimdi onu diktirirsem yanlış anlaşılabilir miBaşka renk mi bulayımNevreste koş bak ne hatırladım .. bende kırmızı örtü ile birinci oldum ya laa...