• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Fotograf kalitem kotu gibi benim. Aslinda bende cok begendim sunumumu :21:ama sevgili kk yine begenmedi olsun canlari sagolsun:KK70:
Sidelya'da bayağıdır katılıyor ve sunumları sahiden güzel;)Tabi tarifleride:kk77:Sonunda kazanacak gibi görünüyor.Sen de birgün kazanırsın kendine ve poğaçana haksızlık etme:KK19:

Sidelya'da bayağıdır katılıyor ve sunumları sahiden güzel:KK66:Tabi tarifleride:kk77:Sonunda kazanacak gibi görünüyor.Sen de birgün kazanırsın kendine ve poğaçana haksızlık etme:KK19:
Ay yok olur mu onun sunumuna bende bayildim zaten gercekten guzel ve basarili bildigimiz hepimizin sevdigi bir tarif.
Tabi belki bir gun biz de kazaniriz. Bu benim 3. Katilisimdi:KK53:

Ay yok olur mu onun sunumuna bende bayildim zaten gercekten guzel ve basarili bildigimiz hepimizin sevdigi bir tarif.
Kız 3 neee... ben 5. Katılışımda kazandım.. 1 senedir iki kategori hariç hep katıldım..

Şu kadarını söyleyelim yarışmanın başından sonuna bir sürü banlanmalar oldu ve kategori sonunda yarışmaya bir süre ara verildi:KK45:
Vay be cok ilgincmis yemeklerin oldugu kategoride bile cimbizlar hava da mi ucustu, ne diyim. Umarim bu sene boyle olaylar olmasin.

Benim 20den fazla olmuştur ve altı üstü 2 defa kazandım.Tariflerim ve sunumları kötü mü acaba:skandal:

Kız 3 neee... ben 5. Katılışımda kazandım.. 1 senedir iki kategori hariç hep katıldım..
4. katılımım, ardı gelir mi bilmiyorum.:KK42:

Ramazanda sarmanı gelişigüzel mi sardın hippom. Oruçken dikkat edemedin mi:KK70: insan kalem gibi sarar:KK70:

Ben hep oylayan taraftim. Corbalar kategorisiyle bir hirs geldi bana. Kazanacam da kazanacam yani :halay:
Artik 3 mu olur 5 mi 10 mu bilmiyorum. :KK70:

Back