- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Böle kapalı, incecik, narin,güzel becerikli bi hatun.. yani aynı sen sende beceriklisin.. o program senin hakkındı :))Öyle miNeyi benziyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böle kapalı, incecik, narin,güzel becerikli bi hatun.. yani aynı sen sende beceriklisin.. o program senin hakkındı :))Öyle miNeyi benziyor
Bence araya bi kategori sıkıştırılabilir..Gülüm Ramazan geliyor.Ramazan sofralarına geçebiliriz.Belki biraz ara verilir henüz konuşmadık:)
Sağol canım benimTv bana göre değilBöle kapalı, incecik, narin,güzel becerikli bi hatun.. yani aynı sen sende beceriklisin.. o program senin hakkındı :))
Bakalım ne olacak:)Bence araya bi kategori sıkıştırılabilir..
İçimden bi ses geçen seneki olaylardan sonra bu sene ramazan sofrası olmaz givi geliyo amaBakalım ne olacak:)
Rabbim tadımızı bir daha kaçırmasınİçimden bi ses geçen seneki olaylardan sonra bu sene ramazan sofrası olmaz givi geliyo ama
Gel yamacıma kaderdaşımBir dahaki kategori de yapicam yemegimi kaptirdigim gibi fotografcinin yolunu tutucam. Isi ehline birakayim. Artik studyo fotosu mu ceker acik alanda ,denizde, dagda bayirda mi ceker ben bilmem. Bu nedir ya. Benim hayal gucum bu kadarini yapiyor. Daha bir firin ekmek yemem lazim sunum icin
Ne oldu kiİçimden bi ses geçen seneki olaylardan sonra bu sene ramazan sofrası olmaz givi geliyo ama
Senin sunum gayet başarılıBir dahaki kategori de yapicam yemegimi kaptirdigim gibi fotografcinin yolunu tutucam. Isi ehline birakayim. Artik studyo fotosu mu ceker acik alanda ,denizde, dagda bayirda mi ceker ben bilmem. Bu nedir ya. Benim hayal gucum bu kadarini yapiyor. Daha bir firin ekmek yemem lazim sunum icin
Rabbim tadımızı bir daha kaçırmasın
Merak ettimİçimden bi ses geçen seneki olaylardan sonra bu sene ramazan sofrası olmaz givi geliyo ama
Olaylı bir kategoriydiMerak ettim
Ne cekiyorsun saçlarımı
Ben en iyisi bir bakınayımOlaylı bir kategoriydi
Valla ya oyle yapiyoruz olmuyor boyle yapiyoruz olmuyor.Gel yamacıma kaderdaşım
Sen de ne vuruyorsunNe cekiyorsun saçlarımı
Boşver tadını kaçırmaBen en iyisi bir bakınayım
Fotograf kalitem kotu gibi benim. Aslinda bende cok begendim sunumumu ama sevgili kk yine begenmedi olsun canlari sagolsunSenin sunum gayet başarılı