En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Yaa dimi yaa.. kendiminki diye demiyorum ama valla sunuma bende bayıldım :)) tadı da süperdi ama kısmet
Beklediğim tarifler ilklerde Ama ilklerde senin tarifte olur diye düşünüyordumNasip ne diyelim:)

Beklediğim tarifler ilklerde Ama ilklerde senin tarifte olur diye düşünüyordumNasip ne diyelim:)
Bunu duymak bile çok iyi geldi nevroş saol.. bu sayede bizde bişey öğrenmiş olduk.. bende bu sunumu ilk defa yaptım

Bide bende açma yı düşünüyordum açıkcası.. sunumu çok güzel gerçekten.. peynirli çiçek poğaça bide..

Bunu duymak bile çok iyi geldi nevroş saol.. bu sayede bizde bişey öğrenmiş olduk.. bende bu sunumu ilk defa yaptım
Tabi ki canım yarışma dışında birbirimize bir sürü şey öğretiyoruzBen yıllardır bir sürü şey öğrendim

Bide bende açma yı düşünüyordum açıkcası.. sunumu çok güzel gerçekten.. peynirli çiçek poğaça bide..
Ben önce katmer poğaça düşündüm onu kaptırdım:)Sonra açmayı düşündüm oda gitti:)Sonra pizza poğaça yaparım dedim oda son anda uçtu elimdenSunumu doğada yapmayı planlamıştım ama nasip değilmiş:)

Tabi ki canım yarışma dışında birbirimize bir sürü şey öğretiyoruzBen yıllardır bir sürü şey öğrendim
Nevroş bi program var trt de.. misafirim vae diye..nermin diye bi kadın sunuyo.. onu görünce aklıma sen geliyorsun hep..

Yok kız yapmayı değil birinci olur diye..

Bu arada sana önceden haber verilmesi bize iyi oldu ama sana olmadı :))

Yok kız yapmayı değil birinci olur diye..

Bu arada sana önceden haber verilmesi bize iyi oldu ama sana olmadı :))
Ben de dediğim gibi bu sonucu bekliyordum:)
Aynen bana yaramadıAynı tarifi vermek istemedim herkes memnun olsun istedim:)Nasip canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…