- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Yaa dimi yaa.. kendiminki diye demiyorum ama valla sunuma bende bayıldım :)) tadı da süperdi ama kısmetBen şaşkınım senin görselinin bu oyda olmasına
Ramazan sofrasını siz de kuralım diyebilirsinTüh yaa . Eltimün evi kırmızı dolu.. oraya gitmeliyim
Ben bir taşınayım, herkese gününü göstereceğimTüh yaa . Eltimün evi kırmızı dolu.. oraya gitmeliyim
O kolayda bi de açıklama lazım. . Yaa nevroş bu sefer bi tek ana yemek olsun nolur.. 3 tarif çok zorRamazan sofrasını siz de kuralım diyebilirsin
Beklediğim tarifler ilklerdeYaa dimi yaa.. kendiminki diye demiyorum ama valla sunuma bende bayıldım :)) tadı da süperdi ama kısmet
Onu Kazen bilir canımO kolayda bi de açıklama lazım. . Yaa nevroş bu sefer bi tek ana yemek olsun nolur.. 3 tarif çok zor
Bu bambu tabakları sırf sunum için, yemek yarışmaları için aldım bende...Ben bir taşınayım, herkese gününü göstereceğimgerçi sunum için birşeyler almam lazım ama
Katılmasam inanıcam.. yapması alıştıkta hepsinin resmini koy açıklama yap o zor yaa..Onu Kazen bilir canımAma yapılıyor cidden zor olmuyor:)
Bunu duymak bile çok iyi geldi nevroş saol.. bu sayede bizde bişey öğrenmiş olduk.. bende bu sunumu ilk defa yaptımBeklediğim tarifler ilklerdeAma ilklerde senin tarifte olur diye düşünüyordum Nasip ne diyelim:)
Bide bende açma yı düşünüyordum açıkcası.. sunumu çok güzel gerçekten.. peynirli çiçek poğaça bide..Beklediğim tarifler ilklerdeAma ilklerde senin tarifte olur diye düşünüyordum Nasip ne diyelim:)
Ben bu sunum beceriksizliği ile, neyi alacağımı da bilemem.Bu bambu tabakları sırf sunum için, yemek yarışmaları için aldım bende...
Öle deme cnm.. mesela bi kategoride sunumu hiç olmayan bi tarif seçildi.. hiç olmayan derken yanlış anlaşılmasın.. yemek yakın çekimdi..Ben bu sunum beceriksizliği ile, neyi alacağımı da bilemem.
Tabi ki canım yarışma dışında birbirimize bir sürü şey öğretiyoruzBunu duymak bile çok iyi geldi nevroş saol.. bu sayede bizde bişey öğrenmiş olduk.. bende bu sunumu ilk defa yaptım
Ben önce katmer poğaça düşündüm onu kaptırdım:)Sonra açmayı düşündüm oda gitti:)Sonra pizza poğaça yaparım dedim oda son anda uçtu elimdenBide bende açma yı düşünüyordum açıkcası.. sunumu çok güzel gerçekten.. peynirli çiçek poğaça bide..
Nevroş bi program var trt de.. misafirim vae diye..nermin diye bi kadın sunuyo.. onu görünce aklıma sen geliyorsun hep..Tabi ki canım yarışma dışında birbirimize bir sürü şey öğretiyoruzBen yıllardır bir sürü şey öğrendim
Yok kız yapmayı değil birinci olur diye..Ben önce katmer poğaça düşündüm onu kaptırdım:)Sonra açmayı düşündüm oda gitti:)Sonra pizza poğaça yaparım dedim oda son anda uçtu elimdenSunumu doğada yapmayı planlamıştım ama nasip değilmiş:)
Öyle miNevroş bi program var trt de.. misafirim vae diye..nermin diye bi kadın sunuyo.. onu görünce aklıma sen geliyorsun hep..
Ben de dediğim gibi bu sonucu bekliyordum:)Yok kız yapmayı değil birinci olur diye..
Bu arada sana önceden haber verilmesi bize iyi oldu ama sana olmadı :))
Gülüm Ramazan geliyor.Ramazan sofralarına geçebiliriz.Belki biraz ara verilir henüz konuşmadık:)Sıradaki kategori nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?