En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Yok susmayın daha çok konuşunAma eşlik edemiyorum.1 haftadır temizlik yapıyorum sonunda bitirdim.1 tencerede sarma dolma yaptım ancak geldim
Valla, ben onca işin içinde gündüz yetişmeye çalışıyorum. Akşam pert dinlenirken, elime telefonu alıyorum, kimse olmuyor.

Gidiyorum bdv ye, konuları okuyup halime şükrediyorum.

Valla, ben onca işin içinde gündüz yetişmeye çalışıyorum. Akşam pert dinlenirken, elime telefonu alıyorum, kimse olmuyor.

Gidiyorum bdv ye, konuları okuyup halime şükrediyorum.
Ben aslında sürekli okuyorum ama yazamaya zaman bulamıyorum
Ben de çok sık okuyorum BDV yiHalimize bin şükür

Yok susmayın daha çok konuşunAma eşlik edemiyorum.1 haftadır temizlik yapıyorum sonunda bitirdim.1 tencerede sarma dolma yaptım ancak geldim
Bu akşam niyetlendim sarma yapmaya, market yolu görünmüş anladım sumak bitmiş, nar ekşisi bitmiş, maydonoz içinde bahçeye inmem lazımdı. Otur oturduğun yerde yasmin dedim kendime

Bu akşam niyetlendim sarma yapmaya, market yolu görünmüş anladım sumak bitmiş, nar ekşisi bitmiş, maydonoz içinde bahçeye inmem lazımdı. Otur oturduğun yerde yasmin dedim kendime
Benim de eksikler vardı ve aklıma 4 gibi geldiNeyse akşam olmadan hallettim
Sumak koymuyorum,nar ekşisi yerken üzerine dökmeyi seviyorlar,maydanozda koymamSenin sarma zeytinyağlı mı

Benim de eksikler vardı ve aklıma 4 gibi geldiNeyse akşam olmadan hallettim
Sumak koymuyorum,nar ekşisi yerken üzerine dökmeyi seviyorlar,maydanozda koymamSenin sarma zeytinyağlı mı
Evet gerçi etliyi de ekşili yaparım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…