• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Daha cogalir oylarin toplu tesekkur edersin :KK70:
ikinci katilisim benim de ilkinde olmadi bakalim bunda ne olur
ramazan sofrasi icinde sansim sifir cunku aman aman bir sofram olmaz sanirim yurt disindayim ve calisanim bakalim yine konusmak icin erken zaman neyi gosterir bilinmez

ikinci katilisim benim de ilkinde olmadi bakalim bunda ne olur
ramazan sofrasi icinde sansim sifir cunku aman aman bir sofram olmaz sanirim yurt disindayim ve calisanim bakalim yine konusmak icin erken zaman neyi gosterir bilinmez
Herkes 5 yildizli otel masasi yapmiyor zaten imkana gore :)
1 et yemegi bir corba bir tatli :)

Ooo 9 oyum olmus. :KK70:
Sagolun varolun kizlar, 9 canli bir kediyim artik:KK70:
Benide cekebilirsiniz yarismadan yurecigim daha fazla kaldiramayacak bu durumu:KK70:

Ramazan sofralarinda yandim ben senelerdir tek iftar yapiyorum zati:cool:
Bir kalabalik bulup sofra kurmam lazim. Sunumlarimiz olmuyor bacilar uzulmeyin taktik gelistirelim:KK31:
:KK70::KK70:

:KK45:kullanmistim sutlu tatlilarda mis gibi tartoletlerimin altina sermistim:KK14:
Ama gel gor ki H E H E nin cilenkli pudingi benim tartoletleri dovdu.:63:
:KK70:
Tartolet ne olduğunu bilmeyen çoktur benim gibi,ama HE çilekli pudingini bilmeyen yoktur :KK45:

Ben kullandım da ne oldu hep:KK12: @HE nin yüzünden:63:
Onun çilekleri de kırmızıydı,Sidelyanın uğurböcekleri de ,demek ki 2 tane kırmızı olacakmış:KK53:
Tariflere değil de kerameti başka şeyde aradık :KK70:

Onun çilekleri de kırmızıydı,Sidelyanın uğurböcekleri de ,demek ki 2 tane kırmızı olacakmış:KK53:
Tariflere değil de kerameti başka şeyde aradık :KK70:
Demek ki neymiş, mutfakta elimize geçen bütün kırmızıları masanın üstüne koyacak mışız:rapci:

Bundan sonra zaten bilindik tarif deneyecegim kesinlikle klasik ne varsa yapicam:deli:
Poğaçalarda açmanın seveni çok,benim aklıma hemen açma poğaça gelmişti,Sdelya da güzel sunum yapmış.Poğaça denilince hep aynı tarifler geliyor ama değişik şekiller de beğenilmiş,mesela çiçek ,katmer gibi,benim de dikkatimi çekti.Sodalı poğaça da klasik mesela ,ben bayağı yüksek oy alır diyordum ,yasmini de aynı şekilde,yine tutturamadım :KK53:

kirmizi guzeldir yaaa cekiciligi var :KK23:
Senin sunumun o yüzden başarılı işte ,hem çilek var ,hem domates :KK45:
Masa örtüsü de olaymış tamamdı:KK45:Poğaça sayısı az olmuş bir de sanki

Senin sunumun o yüzden başarılı işte ,hem çilek var ,hem domates :KK45:
Masa örtüsü de olaymış tamamdı:KK45:Poğaça sayısı az olmuş bir de sanki
:halay:ikincin tepsiyi bekleyemedim ilk tepside hemen resim cektim :KK48:

Back