- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
olsun kiz icimden geldi biliyorum ayin sonunda bitecek :) sik giremiyorum dedim surda dursun tesekkurum :)Bitmedi henuz yarisma abla :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun kiz icimden geldi biliyorum ayin sonunda bitecek :) sik giremiyorum dedim surda dursun tesekkurum :)Bitmedi henuz yarisma abla :)
Daha cogalir oylarin toplu tesekkur edersinolsun kiz icimden geldi biliyorum ayin sonunda bitecek :) sik giremiyorum dedim surda dursun tesekkurum :)
ikinci katilisim benim de ilkinde olmadi bakalim bunda ne olurDaha cogalir oylarin toplu tesekkur edersin
Herkes 5 yildizli otel masasi yapmiyor zaten imkana gore :)ikinci katilisim benim de ilkinde olmadi bakalim bunda ne olur
ramazan sofrasi icinde sansim sifir cunku aman aman bir sofram olmaz sanirim yurt disindayim ve calisanim bakalim yine konusmak icin erken zaman neyi gosterir bilinmez
Yapmış kadar oldunuzkiyamam yaaaaa yapar yollardim inan
kullanmistim sutlu tatlilarda mis gibi tartoletlerimin altina sermistimDemek ki neymiş,kırmızı örtü kullanılmalıymış sunumlarda
Tartolet ne olduğunu bilmeyen çoktur benim gibi,ama HE çilekli pudingini bilmeyen yokturkullanmistim sutlu tatlilarda mis gibi tartoletlerimin altina sermistim
Ama gel gor ki H E nin cilenkli pudingi benim tartoletleri dovdu.
Ben kullandım da ne oldu hep H E nin yüzündenDemek ki neymiş,kırmızı örtü kullanılmalıymış sunumlarda
Onun çilekleri de kırmızıydı,Sidelyanın uğurböcekleri de ,demek ki 2 tane kırmızı olacakmışBen kullandım da ne oldu hep @HE nin yüzünden
Bundan sonra zaten bilindik tarif deneyecegim kesinlikle klasik ne varsa yapicamTartolet ne olduğunu bilmeyen çoktur benim gibi,ama HE çilekli pudingini bilmeyen yoktur
Demek ki neymiş, mutfakta elimize geçen bütün kırmızıları masanın üstüne koyacak mışızOnun çilekleri de kırmızıydı,Sidelyanın uğurböcekleri de ,demek ki 2 tane kırmızı olacakmış
Tariflere değil de kerameti başka şeyde aradık
bakalim nolcek yapariz sanirim bir seylerHerkes 5 yildizli otel masasi yapmiyor zaten imkana gore :)
1 et yemegi bir corba bir tatli :)
Poğaçalarda açmanın seveni çok,benim aklıma hemen açma poğaça gelmişti,Sdelya da güzel sunum yapmış.Poğaça denilince hep aynı tarifler geliyor ama değişik şekiller de beğenilmiş,mesela çiçek ,katmer gibi,benim de dikkatimi çekti.Sodalı poğaça da klasik mesela ,ben bayağı yüksek oy alır diyordum ,yasmini de aynı şekilde,yine tutturamadımBundan sonra zaten bilindik tarif deneyecegim kesinlikle klasik ne varsa yapicam
kirmizi guzeldir yaaa cekiciligi varDemek ki neymiş, mutfakta elimize geçen bütün kırmızıları masanın üstüne koyacak mışız
Yanikirmizi guzeldir yaaa cekiciligi var
Senin sunumun o yüzden başarılı işte ,hem çilek var ,hem domateskirmizi guzeldir yaaa cekiciligi var
ikincin tepsiyi bekleyemedim ilk tepside hemen resim cektimSenin sunumun o yüzden başarılı işte ,hem çilek var ,hem domates
Masa örtüsü de olaymış tamamdıPoğaça sayısı az olmuş bir de sanki