- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Bari sogan ,sarimsak ,biber ,domatesde kozleyelim patlican ve kapya ile guzel bir salata olsun yakin atesi ben kozlerim siz soyarsinizKözlenmiş kapya biber ile maydanoz da ekle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bari sogan ,sarimsak ,biber ,domatesde kozleyelim patlican ve kapya ile guzel bir salata olsun yakin atesi ben kozlerim siz soyarsinizKözlenmiş kapya biber ile maydanoz da ekle
Canım istedi yaaa, harbiden mangal yakasım geldi.Bari sogan ,sarimsak ,biber ,domatesde kozleyelim patlican ve kapya ile guzel bir salata olsun yakin atesi ben kozlerim siz soyarsiniz
Değiştiremez ,oy değiştirme seçeneği yok uzun zamandan beriOylama bitmedi değiştirme şansınız var hâlâ
Beni de çağırınCanım istedi yaaa, harbiden mangal yakasım geldi.
Kayıp gelmişDeğiştiremez ,oy değiştirme seçeneği yok uzun zamandan beri
TAMAM GELIN BEN YAKARIM MANGALIÖyle çok yoğunum ki, H E yakacak mangalı
Yine mercimek stoğu kalmayacak marketlerdeYine olmadı Ramazan Sofraları için tarif düşünmeye başlayalım gerçi o yarışmada aynı tarif yapmama kuralı olmaz galiba Mesela forumcak mercimek çorbası yaparız
RESMIN NERDE ?Yine olmadı Ramazan Sofraları için tarif düşünmeye başlayalım gerçi o yarışmada aynı tarif yapmama kuralı olmaz galiba Mesela forumcak mercimek çorbası yaparız
Gece yaptım yaptım, yoksa yok.TAMAM GELIN BEN YAKARIM MANGALI
GELİRKEN SARMA YAPIN
tamam cumartesı gecesı yap . Pazar pikniğe gdiyoruz .Gece yaptım yaptım, yoksa yok.
Tamamdır nereye gidiyoruztamam cumartesı gecesı yap . Pazar pikniğe gdiyoruz .
Off sucukta alalım
Çıldırcam şimdi daha geçe n hafta gittik pikniğe ama yine istyorum yıne yıne ıne
Hahaha bence de mercimegin her turlusunu sahalarda gorebiliriz. Sutlusunu sebzelisini salcalisini terbiyelisini var efendim var yaniYine olmadı Ramazan Sofraları için tarif düşünmeye başlayalım gerçi o yarışmada aynı tarif yapmama kuralı olmaz galiba Mesela forumcak mercimek çorbası yaparız
Pisirme isi bende yakma isi sen de kim soyar bilmem. Ama yeme isi de bendeTAMAM GELIN BEN YAKARIM MANGALI
GELİRKEN SARMA YAPIN
ben yakarım yasmın sende koy yasminsayPisirme isi bende yakma isi sen de kim soyar bilmem. Ama yeme isi de bende
Ben ramazan gelmeden gitmek istiyorum. Pikniğe, gerçi ramazan olsada iftara giderimTAMAM GELIN BEN YAKARIM MANGALI
GELİRKEN SARMA YAPIN
Pazar gunu gıdıyoruzBen ramazan gelmeden gitmek istiyorum. Pikniğe, gerçi ramazan olsada iftara giderim
Istanbulda olsaydım giderdim ama uzagim, ben anca bozovaya giderim mesire alanına, deniz olmasada barajda işimi görürPazar gunu gıdıyoruz
Adalara gidelim
Benim bahçem yeterIstanbulda olsaydım giderdim ama uzagim, ben anca bozovaya giderim mesire alanına, deniz olmasada barajda işimi görür