- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 38
Kiyamam ya aslında biraz acite edip şaka yaoayim dedim ama vicdanım elvermediYaa öğrenci evi falan diye baya duygusala bağladım
Ben kiloları vermek adına varlık içinde yokluk çekenlerdenim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiyamam ya aslında biraz acite edip şaka yaoayim dedim ama vicdanım elvermediYaa öğrenci evi falan diye baya duygusala bağladım
1 saat pişirip dinlendirme iyi fikirmiş bende öyle yapym madem tşk ederimm :))
Bizde verilen oy geri alınmaz tatlım rahat ol öptüm seniTeşekkür ederimm bende zorla vermişsinz gibi hissettim ondan dedimm
Becerebilecek misin_Bayankus_ bende tarifi kaydettim en kısa zamanda yapacam
sagol canim benim kabak diyetimi yapiyorsun eziyet etme kendine baska turlude diyet edebilirsinOkuldan geldim o kadar acım ki
Iki gündür kabak yiyen biri olarak
Bu aç halimle görsellere baktim canımın en çok çektiğine oyumu verdim
Yanina ajvar sos hayal ettim
BeyazOrkidem eline sağlık canım Tarifini diyet serüvenim bittiğinde deneyecem inşallah
Ooofff offff gideyim de kabagimi yiyeyim
3 be 3
Kaldım 12 de3 be 3
ay bayilazaaammm
12 de guzel rakam. Bildirim gidince o sayi katlanacak kapisacak 2 kisiden birisin benceKaldım 12 de
Açıkcası bende şaşırdım ama kısmet :))Hippom, gül poğaça da favorimdi, 0 da kalması şaşırttı
Valla bende sasirdim ona 0 nedirYa ne 7 si ne 3ü... sıfır..
Kocaman bi 0
Poğaça yiyemeyen ben bile @Sidelya95 in görseline bayıldım.12 de guzel rakam. Bildirim gidince o sayi katlanacak kapisacak 2 kisiden birisin bence
Son kilolar canım o yüzden :)sagol canim benim kabak diyetimi yapiyorsun eziyet etme kendine baska turlude diyet edebilirsin
Ya sunumu gercekten cok hos olmus bende bayildim sunuma. Ama senin pogacalari da biliyorum cok hos duruyor ve lezzetini bilen oy verir bence. Gerci bu kk hatunlari neye gore oy veriyor bir anlasam sunum mu tarif mi lezzet mi ney anam neyyyPoğaça yiyemeyen ben bile @Sidelya95 in görseline bayıldım.
Sanmıyorum kapışacağımı
Daha çok sunum sanırım, tatmadığımız şeyleri oyluyoruz sonuçta ve iştahımızı kabartan görselleri seçiyoruz. Fakat açmanın tadını biliyoruz hepimiz , çok lezzetlidir kendisi keşke midem eski sağlığında olsa da yapsam, çok severim açmayı.Ya sunumu gercekten cok hos olmus bende bayildim sunuma. Ama senin pogacalari da biliyorum cok hos duruyor ve lezzetini bilen oy verir bence. Gerci bu kk hatunlari neye gore oy veriyor bir anlasam sunum mu tarif mi lezzet mi ney anam neyyy
O zaman hem sunum hem bilenen tarif diyebiliriz.Daha çok sunum sanırım, tatmadığımız şeyleri oyluyoruz sonuçta ve iştahımızı kabartan görselleri seçiyoruz. Fakat açmanın tadını biliyoruz hepimiz sonuçta, çok lezzetlidir kendisi keşke midem eski sağlığında olsa da yapsam, çok severim açmayı.