Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin sensin, oyum sana5 oy
Kesin ben 1. Olucam
Yaptın mı poğaçayı?Birinci benim,ben olcam çekilin bakam şöyle,oyum da yok zaten
Oooo hemde nasıl döktürdum kanka her cesit pogaca var ama hayallerde tabiiiYaptın mı poğaçayı?
Dedim ya sana, tam tarif var diye oyunu kullandın diye söylüyorumOooo hemde nasıl döktürdum kanka her cesit pogaca var ama hayallerde tabiii
Onu yapmak icin heves lazim kuzu bende bu usengeclik olduktan sonra cok zorDedim ya sana, tam tarif var diye oyunu kullandın diye söylüyorum
Herşey zor yani, Allah kolaylık versin canım benim.Onu yapmak icin heves lazim kuzu bende bu usengeclik olduktan sonra cok zor
Sagol yavrim,siz benim yerime de yiyinHerşey zor yani, Allah kolaylık versin canım benim.
Ben, yapıpta yedirenlerdenim kuzumm. Sağolasın yine de.Sagol yavrim,siz benim yerime de yiyin
Hayırlı geceler ablam, hoş geldin.Selam hanımlar iyi geceler hepinize ne habersiniz oylama başlamış hak eden kazansın..
Herkese bol şanslar olsun.
Hayırlı geceler ablam, hoş geldin.
Emira SY nerdesin?? Sonunculukta yarışacak kimsem yok
Canım benim eminim uğur getirceksindirRica ederim
Bol şans dilerim canım
Ahahahah madalyadan belli tabiAhahaha aşkolsun yani katilsam kesin sonuncu muydum diyorsun benim fırınım olmadığı için bu kategoride katılamadım biraz da halim yoktu bakalim bir dahaki kategoride rakiben olurum inşallah