- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- 498
İyi geceler ablacimSelam hanımlar iyi geceler hepinize ne habersiniz oylama başlamış hak eden kazansın..
Herkese bol şanslar olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler ablacimSelam hanımlar iyi geceler hepinize ne habersiniz oylama başlamış hak eden kazansın..
Herkese bol şanslar olsun.
Hahhah doğru diyorsun..şöyle bakim kıl ne.yaptiInandim ama gitmiyorum buralar da HAbibte varken bana kimse dokunamaz ki
Yok yok bi dahaki katagori ramazan sorfraları olacakmış .. rakip olamam senle :))Ahahaha aşkolsun yani katilsam kesin sonuncu muydum diyorsun benim fırınım olmadığı için bu kategoride katılamadım biraz da halim yoktu bakalim bir dahaki kategoride rakiben olurum inşallah
Yok yok bi dahaki katagori ramazan sorfraları olacakmış .. rakip olamam senle :))
Şans oyum senden geldiKesin sensin, oyum sana
Hayır 1. benımBirinci benim,ben olcam çekilin bakam şöyle,oyum da yok zaten
Denas'ımmm tşekkür ederimKozlenmis patlicanli pogaca nefis gorunuyordu. Olsada yesem
Herkese basarilar.
7 oldu kıskanSeviiiimmm, koş koş ( H E ) oyun 6 oldu
Oylama bitmedi değiştirme şansınız var hâlâ@Sidelya95 harika olmuş. Gerçekten ayyy şimdi şey ettim maşallah eline sağlık. .3 tarif vardı biri de senin tarifindi kizim onu istedi diye bende ona oy verdim..kimin yaptigina bakmadan baktim neyse ama bayağı çekişmeli oldu ellerine sağlık çok güzel kazanan sen olacaksın öyle hisseidyorum
Cook tesekkur ederim ablacimÇok sevdiğim bir tarife oyumu verdim,ellerine sağlık Smile Forever
Saçaklı Poğaça- Tarabya Kaşar Peyniri Sponsorluğunda
Yazıkk yok muYaa bildirim gitse dr 3-5 oyum olsa
Benim oyumu şans oyu sayarsan, yandın.Şans oyum senden geldi
Hayır 1. benım
Denas'ımmm tşekkür ederim
7 oldu kıskan
Nice 7 lereBenim oyumu şans oyu sayarsan, yandın.
7. oyun hayırlı uğurlu olsun.
Ben öyle rahatım ki, nasıl olsa olamayacağım diye. Ben olamadıktan sonra, kim 1. olursa olsun.Nice 7 lere
Görürsünüz kesın 1. benım
Aşk olsun Erçil in 1 kere daha kazansın sevınBen öyle rahatım ki, nasıl olsa olamayacağım diye. Ben olamadıktan sonra, kim 1. olursa olsun.
Ayri dunyalarin avratlariyiz o zamanPazara pek gitmem
Közlenmiş patlıcan aşkına, sen 1. sinAşk olsun Erçil in 1 kere daha kazansın sevın
Ben gönlümün 1. ciyim
Ramazan sofralarına ben katılamıcam ya
Benım oruclar çok zor geçiyor. Bayılck gbi oldugum için gennelikle misafirlikteyız yada dışardayız
Evet Közlenmiş patlıcan aşktır .Közlenmiş patlıcan aşkına, sen 1. sin
Közlenmiş kapya biber ile maydanoz da ekleEvet Közlenmiş patlıcan aşktır .
O içine sarımsak katcan . zeytınyağı katcan , tuz katcan . Bancan bancan yıcen