Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buraların şenlenmesini bekliyoruz Kazen bildirimi yollasa da, coşsak diyoruz.Nabarsiniz la pogacacilar
Mantikli vallaBuraların şenlenmesini bekliyoruz Kazen bildirimi yollasa da, coşsak diyoruz.
Yine mercimek stoğu kalmayacak marketlerde
3 oydan 20 oya cikarsam resim koycam totem yapiyorumRESMIN NERDE ?
Kafamda bir iki tane ana yemek fikri var ama hepsinin yanina mercimekten baska corba dusenemiyorumHahaha bence de mercimegin her turlusunu sahalarda gorebiliriz. Sutlusunu sebzelisini salcalisini terbiyelisini var efendim var yani
Aynen biz sahurda masa cekerken adamlar bizi kovalasinvalla benimki acikirsa beni bile yiyebilirBence bu sefer ramazan sofraları değil sahur sofraları olsun Nevreste
Bence bu sefer ramazan sofraları değil sahur sofraları olsun Nevreste
İftarda sahur sofrası hazırlarızz :Benim gibi sahur yapmadan tutanlar ne etcek
Hayır tatlım sizinki ilk göz bebeği idi ayyy utandim hepinizin eline sağlık harikalar yaratmjssiniz yineOylama bitmedi değiştirme şansınız var hâlâ
Teşekkür ederimm bende zorla vermişsinz gibi hissettim ondan dedimmHayır tatlım sizinki ilk göz bebeği idi ayyy utandim hepinizin eline sağlık harikalar yaratmjssiniz yine
Önce haşlasaydın çelik tencerede kontrol ede ede yap canım.Hanımlar. Güveçte kuru fasulye yapan var mı? Kaç dk da pişer ortalama.?
Evet 15 20 dk falan haşladım . 1.15dkda piştiÖnce haşlasaydın çelik tencerede kontrol ede ede yap canım.
Ben fokur fokur kaynayınca, altını ve kapağını kapatıp 1 saat kadar bekletiyorum. Sonra tekrar kaynatıp, yine 1 saat altı kapalı bekletiyorum. Daha sonra güveçte soğanını karamelize edip, neli yapacaksam ekleyip 10 dk fokurdatıyorum, pişmiş oluyor.Evet 15 20 dk falan haşladım . 1.15dkda pişti
1 saat pişirip dinlendirme iyi fikirmiş bende öyle yapym madem tşk ederimm :))Ben fokur fokur kaynayınca, altını ve kapağını kapatıp 1 saat kadar bekletiyorum. Sonra tekrar kaynatıp, yine 1 saat altı kapalı bekletiyorum. Daha sonra güveçte soğanını karamelize edip, neli yapacaksam ekleyip 10 dk fokurdatıyorum, pişmiş oluyor.
Düdüklüde pişireceksem de, 12 dk da soslanacak pişkinliğe geliyor. Fakat Erzincan fasulyesi kullanıyorum genelde, şeker fasulye veya dermason daha erken pişebilir.
Keşke ikram etme şansmz olsa sizler böyle yazınca kargoyla gönderesim geliyor öğrencisiniz birdeOkuldan geldim o kadar acım ki
Iki gündür kabak yiyen biri olarak
Bu aç halimle görsellere baktim canımın en çok çektiğine oyumu verdim
Yanina ajvar sos hayal ettim
@GurbetGuzeli eline sağlık canım Tarifini diyet serüvenim bittiğinde deneyecem inşallah
Ooofff offff gideyim de kabagimi yiyeyim
Keşke ikram etme şansmz olsa sizler böyle yazınca kargoyla gönderesim geliyor öğrencisiniz birde
Yaa öğrenci evi falan diye baya duygusala bağladım
Beni görüp öğrencisin galiba desen çok mutlu olurdum ama
Öğretmenim canım
Üzülme üzülme harika yapmissin bende deneyecem, tarifini kaybetmeden kaydedeyim