• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Okuldan geldim o kadar acım ki :KK14:
Iki gündür kabak yiyen biri olarak :işsiz:
Bu aç halimle görsellere baktim canımın en çok çektiğine oyumu verdim :kk77:
Yanina ajvar sos hayal ettim :kk77:

@GurbetGuzeli eline sağlık canım :KK36:Tarifini diyet serüvenim bittiğinde deneyecem inşallah :sus:
Ooofff offff gideyim de kabagimi yiyeyim :cry:

Evet 15 20 dk falan haşladım . 1.15dkda pişti :KK49:
Ben fokur fokur kaynayınca, altını ve kapağını kapatıp 1 saat kadar bekletiyorum. Sonra tekrar kaynatıp, yine 1 saat altı kapalı bekletiyorum. Daha sonra güveçte soğanını karamelize edip, neli yapacaksam ekleyip 10 dk fokurdatıyorum, pişmiş oluyor.:kk77:
Düdüklüde pişireceksem de, 12 dk da soslanacak pişkinliğe geliyor. Fakat Erzincan fasulyesi kullanıyorum genelde, şeker fasulye veya dermason daha erken pişebilir.

Ben fokur fokur kaynayınca, altını ve kapağını kapatıp 1 saat kadar bekletiyorum. Sonra tekrar kaynatıp, yine 1 saat altı kapalı bekletiyorum. Daha sonra güveçte soğanını karamelize edip, neli yapacaksam ekleyip 10 dk fokurdatıyorum, pişmiş oluyor.:kk77:
Düdüklüde pişireceksem de, 12 dk da soslanacak pişkinliğe geliyor. Fakat Erzincan fasulyesi kullanıyorum genelde, şeker fasulye veya dermason daha erken pişebilir.
1 saat pişirip dinlendirme iyi fikirmiş bende öyle yapym madem tşk ederimm :))

Okuldan geldim o kadar acım ki :KK14:
Iki gündür kabak yiyen biri olarak :işsiz:
Bu aç halimle görsellere baktim canımın en çok çektiğine oyumu verdim :kk77:
Yanina ajvar sos hayal ettim :kk77:

@GurbetGuzeli eline sağlık canım :KK36:Tarifini diyet serüvenim bittiğinde deneyecem inşallah :sus:
Ooofff offff gideyim de kabagimi yiyeyim :cry:
Keşke ikram etme şansmz olsa sizler böyle yazınca kargoyla gönderesim geliyor öğrencisiniz birde :KK43::KK43:

Keşke ikram etme şansmz olsa sizler böyle yazınca kargoyla gönderesim geliyor öğrencisiniz birde :KK43::KK43:
:KK48::KK48::KK48:
Beni görüp öğrencisin galiba desen çok mutlu olurdum ama :KK45:
Öğretmenim canım :KK37:
Üzülme üzülme harika yapmissin:nazar: bende deneyecem, tarifini kaybetmeden kaydedeyim :super:

:KK48::KK48::KK48:
Beni görüp öğrencisin galiba desen çok mutlu olurdum ama :KK45:
Öğretmenim canım :KK37:
Üzülme üzülme harika yapmissin:nazar: bende deneyecem, tarifini kaybetmeden kaydedeyim :super:
Yaa öğrenci evi falan diye baya duygusala bağladım :KK48:

Back