- 22 Temmuz 2017
- 44.526
- 132.066
- 598
Valla bizde aynen devam boş günümüz olmaz hiç diyebilirim.Baktımda sofralar şahane gözüküyor, nerde o eski ramazanlar, kalabalık sofralar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bizde aynen devam boş günümüz olmaz hiç diyebilirim.Baktımda sofralar şahane gözüküyor, nerde o eski ramazanlar, kalabalık sofralar.
Evet canım, ben de evlendigimden beri yanlız iftar yapıyorum, bu sene hepten yalnızım, artık sağlık olsun ne diyelim.16 yıllık evliyim ve ailemden uzakta yaşıyorum.Yıllardır iftar sahur hep yalnız geçiriyoruz.Ama çocukluğumda dediğin gibi kalabalık iftar sofralarımız olurdu.
Ohh ne güzel, ne mutlu sanaValla bizde aynen devam boş günümüz olmaz hiç diyebilirim.
Hayırlısı olsun canımEvet canım, ben de evlendigimden beri yanlız iftar yapıyorum, bu sene hepten yalnızım, artık sağlık olsun ne diyelim.
Ohh ne güzel, ne mutlu sana
Laleleri gezmekten bitap dusmusemmBen bu defa saldım olursa olur deyip, eğlenmeye bakıyorum
Ramazan ile poğaçaların arasına kategori koyulursa giremeyebilirim. Şimdilik son kategorim diye bakıyorum
Nerede bu millet yahu
Yok abla ya tamamen dogaclama gelisti ama Nevos beni buralarda istemedigini yukarida itiraf ettiTatlı kategorisinde demiştim ya, yarışmadan çıkar beni diye nevoşa.
Nerede o laleler?Laleleri gezmekten bitap dusmusemm
İnandın mıYok abla ya tamamen dogaclama gelisti ama Nevos beni buralarda istemedigini yukarida itiraf etti
Carsi pazar gezmeyen avratmi olur aman sendeNe işim var çarşıda
Evet tabi ki biseyler yapmaya calisiriz olmadi ne edekDediğin gibi zor olacak, fakat iftar daveti veriliyor illaki. Geriye fotoğraflamak kalıyor.
Emirgan korusunda canimNerede o laleler?
Ohhh, ben bu sene laleleri gezmeye hiç çıkamadımEmirgan korusunda canimEki Görüntüle 2140155
Baktim simdi o yarisma da mercimek corbasi su boregi ve firin sutlac a oyum gitmisti. Yani sunumlar normal duzeydeymis. Yapilabilir ya katilabilirim gibi geldi simdiBakın bakalım Ramazan sofralarına zor mu oluyor
yasminsay
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/iftar-sofralari.1011993/
Bende annemi goturdumo bahaneyle bende gormus oldumOhhh, ben bu sene laleleri gezmeye hiç çıkamadım
Aynen canım benimBaktim simdi o yarisma da mercimek corbasi su boregi ve firin sutlac a oyum gitmisti. Yani sunumlar normal duzeydeymis. Yapilabilir ya katilabilirim gibi geldi simdi
Yok zaten takilmiyorum hic abla eski tadim yokEvet canım, HAbibte arkandayken sırtın yere gelmez. Tabi ki Munenin cımbızına denk gelmezseniz.
Aynen canım zor değil yapılabilirBaktim simdi o yarisma da mercimek corbasi su boregi ve firin sutlac a oyum gitmisti. Yani sunumlar normal duzeydeymis. Yapilabilir ya katilabilirim gibi geldi simdi
Pazara pek gitmemCarsi pazar gezmeyen avratmi olur aman sende