En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
beşamel soslu kıymalı poğaça yapacağım diyip susuyorum yıldırım bir yere iki kere düşmezmiş
Canım özelden yazın yapacaklarınız burada görmeyebilirim veya unutabilirim

Önemli olan şekil verme aşamasında benim fırın manyak köşeleri yakıyor keki iyi kabartmıyor bla bla bla
ben pogaca borek turevlerini hic beceremiyom cano.onun haricinde ne olsa yaparim ama onlar olmiyi nedense :/

Sormadinmi ayyyy aşıktım ben ona nasıl ayırırlar bizi ya sevenleri ayırmak gunahhhh
Maymuşu sen koy madem cicegaaamm ayrılmayın gı üzülürüm nasil da datli datli bakiyodu dimi

ben pogaca borek turevlerini hic beceremiyom cano.onun haricinde ne olsa yaparim ama onlar olmiyi nedense :/

Maymuşu sen koy madem cicegaaamm ayrılmayın gı üzülürüm nasil da datli datli bakiyodu dimi
Gönder bana cocom da koyan canım maymusumu

İyi kötü yapcaz bakalım cocom bicim şekil veremiyorum çaktırma

Bir hayal ettim de bu arada bugün böreğimden yaptım birinci olan böreğim diye kasım kasım kasıldım durdum iki nispet yaptım millete
Cıksssss poğaçası olmadı
Ellerine sağlıkÖdüllü börek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…